piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
clevrka:) dufam aj ja ,velmi,ze aspon nieco pojde dole!musi:) no veru,aj pre mna je najkritickejsi vikend,kedy su vsetci doma,kopu jedla..a tie sobotne nakupy,vselijake dobroty..no je to hroza..musime sa proste ovladat.. aj ja sa drzim,vcera som mala rizoto,trochu tvarohu,orechy,kus syra.snazim sa to jedlo ovladat.takze pokracujeme dalej:)a v nedelu sa vazime;)som zvedava:O :))) inak ani ja som nikdy nebrala ziadne tabletky,ani prehanadla,ani nic podobne ,bola to len moja pevna vola:)) oki.takze pokracujeme dalej,drzme sa!:))
avinka...no jasne ze nehladujeme!!!uz nas to preslo, vsak?!a ani ja som nikdy nebrala tabletkya ani prehanadla-na to nie som az taka hlupa...ale myslim si, ze ten cajik a chrom su v pohode.Ale aj to netreba prehanat...!Drzim sa celkom dobre, vcera som mala obed taky normalny a potom detsku vyzivu a jablko, a nebola som vobec hladna...dnes sa tiez drzim, ale dufam, ze mi to ostane na dlhsie a nezacnem jest ako svina. Najhorsi bude pre mna vikend, lebo vtedy som len doma a mamka vari, pecie...a tomu odolat mi odobera vela sil. A ty sko? Ako ti to ide? Dufam, ze si tak o tyzden budeme moct povedat, ze sme zhodili ake take kilenko...:)))
clevrka..ako ti to ide?ja sa to snazim mat pod kontrolou.ja som nikdy nebrala ziadne tabletky ani kvapky al.nieco podobne..tie caje ok:) kup si radsej dake multivitaminy,daky ten sumivy celaskon,al vit.C..abo tak:) odvazim sa az koncom tyzdna..snad nieco pojde dolu.Clevrka-a nehladujeme!papame aspon nieco .nech telo nema šoky,ale ovladame sa! odvazime sa napr. v nedelu a napiseme si kolko sme schudli hmm?;)
ahoj mishi,vies,ze to nie je take lahke a proste ako som pribrala sa dost zle citim,teda velmi zle.nehovorim ,ze idem do extremu(aj vcera som jedla..)ale budem sa snazit to ovladat,chcela by som len take 3,4 kila dolu,nic viac a pomaly.ale vdaka mishi:)Ty to zvladas?Ach boze.
Kiky..to je to ,ze ja nemam rada svoje telo a takto sa mi vobec nepaci a citim sa velmi zle..nie nechcem byt kost a koza,ved to bolo hrozne.ale s takymi 56kg by som bola spokojnejsia a stastnejsia.(ziadne hladovky,len sa budem trochu ovladat) :o)
Maté stoja 1ks 899 no za 2ks aj spostovnym zaplatis 1500sk.no vydrzia viac nez 4mes.uzivanie:1tyzden 9kvapiek zapit vodou 2 tyzden 13kvapiek 10-20min.pred jedlom 3xdenne. su len na to aby ti nechutilo jest nie su na chudnutie,samozrejme potom plati cvicit a dietne rady no casom ako ich uzivas to uz nie je problem.napr.ja som predtym dietu drzat nemohla ani hladovku vydrzala som tak pol dna a potom som sa nazrala ako diva a mala depky.no zakonite ked ti nechuti jest tak mas mensi prisun potravy takze chudnes.pozri pred tym je tam kontakt na pani ktora ti ich posle aj s podrobnym popisom ako ich uzivat je velmi mila bude ti radit pocas ich uzivania.ja ju stale otravujem.tak ak chces skus to. tiez som tomu neverila zo zaciatku som nemala ziadne priznaky no teraz asi po 2 tyzdnoch mi uz nechuti aj ked vynecham par dni uzivanie.drzim ti palce.vies kolko rokov som bola hrozne zufala kazdy do mna hucal ze vela jem snazila som sa no nebolo to v mojich silach ked mas poskodene centrum hladu- z roznych diet a tabletiek na schudnutie,tak to jednoducho nejde telo ta nuti stale jest.
cccc...ja mam teraz balenie kde je 30 tabliet a stalo to len necelych 50Sk. Ale su aj drahsie, no nevidim rozdiel, tak preco platit viac?:)
cleverka: dakujem
po kolko je balena a kolko stoji balenie?
zufala: kolko stoja tie kvapky Mate? a jak sa uzivaju?
cccc...to je taka mensia biela tabletka :))
ako vyzera ten chrom?