Záchvatovité prejedanie

sony

ahojte..dnes som sa nezastavila ako bol den dlhy..jedine co som stihla papat bol rohlik s treskou a na obed vifonku..teraz ako som prisla domov som si dala veceru a citim sa skvele..ako jasne citim sa najedena az moc, ale ziadne vycitky..ako som si vas tu tak citala co pisete, ono mozno ten chrom zabera,ale ono to ide cez hlavu..ja som si povedala, ze sa zatnem a budem jeste ranajky obed veceru, kolko budem chciet vladat proste bez vycitiek, no a odvtedy jem ovela menej ako predtym a som stale plna..proste nerozmyslam nad kravinami co by som pojedla..a schudla som..ako fakt..zatial mi pomaha stravovat sa ako dieta..uplne normlane zdravo a neriesit..

misha

avinka, nechceš anorexiu, ale chceš 54kg na 177cm? Premýšľaj, čo napíšeš:-(
kiky, nejdeš prosím do A a B? Niečo sa chcem opýtať:-)

kiky

avinka:no s tým chlapcom nič nebude ale aj tak sa mám v pohode...oveľa lepšie ako keď som bola taká totalne chudá..ja sa len o teba bojím lebo keď si už mala aj svoje dni prečo zase chceš podraziť svoje telo??Žena musí mať minimálne 20% tuku v tele aby ich mala...skús nejaký šport..uvidíš že aj keď neupravíš stravu spevnieš a to je lepšie než chudosť si myslím..musím teraz ísť ale tak ti držím aspoň palce nech sa začneš mať rada..pa

avinka

kiky,mas pravdu,ja nemam skoro ziadne svaly,mozno keby som mala tuto vahu a svaly namiesto tuku ,by som bola mozno spokojna..ale svaly nemam,skor ten tuk:) a cvicenie no..mozno nejake tie brusaky raz za cas,inak nic:))ale ved par kil by mi nemalo ublizit a ked budem spokojnejsia,budem sa lepsie citit..a od toho sa vsetko odvija..ziadna anorexia,neboj sa,nechcem si uz nicit telo,aj tak je uz dost znicene..uz nebudem taka blba,len take 3 kila a bolo by to ok.ale vdaka ti:) budem tu o tom pisat,co jem ..atd:)ty sa ako mas? (ten chalan?;)dufam,ze uz je lepsie,zatial papa..

kiky

avinka:a prečo sa zameriavaš na váhu?Veď tá nemusí ísť vôbec dole..len tuk vymeň za svaly..stačí minimálne viac sa hýbať..váha nie je všetko..ja som už pribrala 6 kg..zatiaľ sa cítim vpohode..mne je s váhou už jedno ide o pomer tuku a svalov..

zuju

ahojte kocky, mam dojem ze forum anorexia a bulimia je uz preplnene novymi miestnostami ale stale je to o tom istom. Ako najst niekoho noveho komu mozem povedat ze sa to neda?! Mna totiz velmi stve ze tuto vetu pouzivam nadalej i ja. Potom su z toho obrovske vycitky ktore vedu do prejedania a znova vycitky ze budem tucna. Ja osobne uz musim zmenit tu vetu to sa neda, alebo dnes nie, zajtra. A vy?