Záchvatovité prejedanie

clevrka

avinka...ahoj ako sa mas?ako ti to ide?vcera bola pohoda, ziadne nebezpecne chute:)?ja celkom v poho, ale zda sa mi ze som toho zjedla viac ako predvcerom..:(ale dne s je to OK...a dufam ze aj bude...

avinka

a ano,hlavne ze sme nepodlahli tomu "vlciemu hladu" a ovladali sa,da sa to ,ale chce to disciplinu:DD a nech ma telo radost ,dajme mu z kazdeho trosku,nech ma radost:)) inak neviete poradit daky dobry sampon na suche a lamave vlasy?vdaka papa

avinka

clevrka...skusme so vsetkeho trosku..zelenina,ovocie,bielkoviny (jogurty,syry,mlieka,acidka,tofu..) sacharidy(celozrnne vyrobky,ovsene vlocky..)strukoviny, orechy.. masa(ryby-aj sardinky,biele maso-kurca aspon..)atd:) vela pit,voda,mineralka,caje-aj bylinkove,dzusy..ved chceme byt pekne a zdrave nie?:))

clevrka

kiky...a co by som mala podla teba jest? ved jem zeleninu a ovocie ktore obsahuje vitaminy a mineraly...take jedlo ako je cervene maso ja jest nebudem, hoci aj to obsahuje ziviny.Skus mi poradit, co by som mala jest...

kiky

clevrka:to si si ale nedala do tela žiadne živiny tým jak ješ..aspoň mne to tak pripadá..je to málo a potom nikdy nebudeš môcť jesť normálne bez toho aby si neprirala ale stále sa budeš musieť strachovať..

clevrka

avinka...nie co si, neprehnala si to ved tam bola len zeleninka a nic "tucne", ale hlavne, ze sme nepodlahli navalu zrania!!!to si musime gratulovat.noo, ked to tak zoberiem tak celkom nam to ide...len, aby som to neprekrikla!vcera som mala jablko, zemiaky+zel.salat na obed a potom jogurt. a dnes som zatial mala rozok s paprikou.Ale co netreba zabudat je pitny rezim, ktory nam urychli metabolizmus...takze pijem vela cistej vody a samozrejme ten moj cajik si pochlipujem cely den.Drzim prsty!!!

avinka

kiky vdaka:)ved uvidime.a nemozem si zvyknut,to telo sa mi taketo nepaci.neda sa to..s tym sportom uvidime;)
mishi,mne staci takych 56kg,a neboj podvahu nemam ,ked mam teraz 59.a vidis ja aj ked dietujem,zjem toho viac ako ty za bezny den..(pozri dalej)
clevrka,tak ja som vcera mala(neviem ,ci toho nebolo vela..)rizoto-snazila som sa primerane,paradajka,paprika,2 cesnaky,2 trojuholnikove syry,fazula(vybrala som si ju z fazulovej polievky;D ) orechy,kus tvarohu,a 1 platok celozrnneho chlebu..clevrka myslis ze som to neprehnala?:/ (ale pri jedle som sa ovladala,jedla som vkude,rozmyslala som ,ci toho nie je vela..snazila som sa to mat pod kontrolou..co myslis?)ty si co mala?a nadalej pokracujeme:)
zuju,hlavne si nehovor,dnes este mozem,od zajtra to zmenim,ale zmen to uz dnes..musime sa pri jedle ovladat,nemožme žrat ako dive.alebo ak, tak to musime vyvazit dakym sportom,al.aktivitou,chapes:)