Záchvatovité prejedanie

zufala

kvapky Mate nie su lieky ale cisto bylinny pripravok a posobi tak ze jete polovicne davky necitite hlad a neprejedate sa.caj Mate pili uz indiani aby v pripade nudze vydrzali aj niekolko dni bez jedla.inak som tiez bulimicka sice uz viac ako 6 rokov je to ok-no co je vlastne ok takto nezvraciam.ale prezieranie mi zostalo.verim ze tomu neverite ani ja som neverila no bola som pomerne hodne zufala lebo som fakt zrala jak prasa a hnusila som sa sama sebe tak som to skusila a som rada.chcela som vam len poradit

kiky

avinka:nechem ťa odhovárať to nie ale keď si bola vychudnutá bola si šťastná???Pochybujem...možno cvič ale ty nediétuj lebo to dopadne rovnako..nám sa ppp nevyhne..musíš sa mať rada inak nebudeš nikdy spokojná..ten čaj je fajn ale diétovanie nie...ale šak ako chceš..len maj napamäti čo je to anorexia

misha

avinka, ja som myslela, že sa chceš dostať z PPP, ale ako vidím, mýlila som sa!!! Ale je to Tvoj život, Tvoje zdravie, ak Ti toto vyhovuje, pokračuj ďalej..Ak sa chceš celý život trápiť na jedlom, kalóriami, postavou....ale toto nie je život! Tam "vonku", kde sa nerieši taká malichernosť- je to oveľa krajšie!!!! Porozmýšľaj, veľa šťastia!

avinka

clevrka..presne!ide o tvoj pocit,so samej seba.a ja sa takto teda dobre vobec necitim:(a chcem sa citit dobre,chcem mat zo seba dobry pocit,chcemm sa sama sebe pacit.ani ja nechcem ist do extremu,ale za take 3-4 kila dolu by som bola vdacna. a presne zalezi aj od typu postavy..

clevrka

Ja viem ze take dievsćata existuju, ale to zalezi aj od postavy, ci vyzeras chudo alebo nie. Ale mne nejde len o vyzor ale aj o dobry pocit zo seba. A najlepsie som sa citila ked som mala 52, no mala som uz aj 48, ale to uz bol extrem priznavam...

avinka

clevrka..to by bolo super!ja mam 177 a 59.. a len priberam:(ten strasny jo jo efekt,to je strasne:(chcem takych asi 55.dufam ze sa nam to podari,ano jedlo nas nemoze ovladat.ja teraz popijam vodu s citronom(stahuje zaludok+nejake tie vitaminy..)aha ano ,cerveny caj je vlastne cierny caj(pu ehr)ano sypany je zevraj lepsi:)tak budeme sa podporovat a snad tie hnusne kila pojde dolu!drzim ti palce,musime to vydrzat,ked chceme byt stihle.(ale bojim sa,teraz uz nemam taku motivaciu ako pred tym,ale snad to pojde,zvladneme to!) ;)

virgin

cleverka ty co chces chudnut prosim ta_ mas 56 kil! chces mat asi podvahu a potom byt taka vychudnuta na kost ze ani pes sa radsej za tebou neobzrie_? su babenky ktore maju pri tvojej vyske aj 60 kg a vyzeraju viac sexi nez nejaka tycka....tak si dobre premysli co robis. radsej si vylepsi postavu cvicenim a nie obmedzovanim jedla.

clevrka

vobec nie je drahy...a ja osobne som si ho kupila v LIDLI :)))ale nabuduce uz pojdem do nejakeho specializovaneho obchodu na caje a kupim si taky nesackovy...som pocula ze je lepsi.

clevrka

Čaj Pu-erh je zvláštny tým, že ako jeden z mála čajov takmer neobsahuje kofeín, jeho obsah je asi 24x nižší, ako v ostatných čajoch, takže je vhodný aj na večerné pitie. Obsahuje množstvo minerálov, ako zinok, železo, horčík, vápnik... , množstvo stopových prvkov - hlavne selén, zinok a mangán,
a tiež vitamíny.
Známy je predovšetkým tým, že pomáha veľmi účinne odbúravať nadbytočný tuk a znižuje hladinu cholesterolu
v krvi. Práve jeho pozitívne účinky pri odbúravaní tuku preslávili tento čaj po celom svete. Niektoré štúdie ukazujú, že za 4 týždne sa dá len vďaka čaju Pu-erh zhodiť až 11 kg tuku. Výskumy v Číne ukazujú, že pri silnej nadváhe je možné zhodiť 9 kg za mesiac. Pri strednej nadváhe okolo 5,8 kg a pri ľahkej nadváhe asi 2,8 kg
za mesiac. Iné štúdie dokazujú, že u ľudí vo veku 35-55r sa pri pítí tohoto čaju prejavilo trvalé chudnutie o 3-9 kg za mesiac!!!
Odporúča sa piť pu-erh pred každým tučným jedlom!!!
Ďaľším významným účinkom je znižovanie hladiny cholesterolu a tuku v krvi ako aj rizikových triglyceridov. Pu-erh účinne prečišťuje krv, pečeň a tiež čistí organizmus od toxínov. Taktiež pôsobí priaznivo na tráviaci trakt, proti poruchám trávenia, podoruje činnosť žalúdka. Posobí proti arterioskleróze - kornateniu tepien, rozširuje cievy a znižuje krvný tlak. Urýchľuje (až dvojnásobne) odbúravanie alkoholu z krvi, a znižuje príznaky tzv. "opice" , ako bolesť hlavy...
Japonskí vedci zistili, že má tiež protirakovinné účinky, vďaka vysokému obsahu EGCG a kyseliny galovej. Čaj Pu-erh má tiež vplyv na psychiku a pôsobí proti stresu a depresiám. Obklady s čaju pu-erh pôsobia omladzujúco.

clevrka

avinka jasne ze ideme...a len tak sa nedame...jedlo nas predsa nemoze ovladat...normalne som teraz mala chut zjest nieco ale ked som si precitala tvoj prispevok tak ma ta chut hned presla!budeme sa navzajom insprovat...bude to super.A z tych 15 kil som zatial pribrala takych 8 :((( takze je cas zastavit to...teraz mam 56 kil a vysku 173 cm takze uz je fakt cas...ty si na tom ako??