Záchvatovité prejedanie

clevrka

Ahojte!
Tak a som tu zasa...Avinka, to je jasne, ze s tym chcem nieco robit. Nie je to dobre nielen pre mňa preto ze chcem byt stihla, ale myslim si ze aj pre telo je to radikalna zmena...ved ked som predtym jedla len raz do dna a to len absolutne minimum a teraz do seba vsetko tlacim ako zmyslov zbavena....absolutny sok si myslim. ale dnes som urobila pokrok...ani jedna sladkost a iba obed a jablko...a najlepsie je ze nechcem ani jest..asi fakt ten chrom pomaha a je to aj tym, ze som dnes ani nemala cas mysliet na zranie...to fakt pomaha, ked ma niekto nejake hobby tak isto ako pri anorexii, lebo nemyslis na jedlo...a zacinam pit aj cerveny caj(zevraj pomaha spalovat tuky a bol pouzivany v Cine...)tak som zvedava ako dlho mi to vydrzi...drzte palce...

nnika

misha: suhlasim. mne sa to zda cele divne. jak ti niekto moze dat lieky ked to neni doktor. myslim ze by nepomohli. neostava nam nic ine len to nejak v sebe prekonat a povedat si dost!

misha

nnika, ja si myslím, že pri tejto poruche to moc nepomáha..Pretože my sa vlastne neprejedáme preto, že máme hlad, ale my to máme psychické. Skôr si myslím, že tie lieky môžu pomôcť obéznym ľuďom...ale fakt neviem, nikdy som o nich nepočula..

zufala

ahojte vsetky ktore zeriete ako ja kedysi!!!niektorym dietne rady nepomozu mate totiz narusene centrum hladu takze vase telo stale hovori ze je hladne.su na to lieky ale su dost drahe.no mne pomohli kvapky Mate 2ks stoja 1500sk aj s postovnym ale vydrzia 4mes.objednat si ich mozete u pani zuzky na lunazvolen@post.sk nemam dovod robit jej reklamu tiez som neverila no uz mes ich uzivam a som stastna ze uz nezerem ako svina.tak sa drzte.

avinka

clevrka..tak to je uplne moj pripad.aj ja som schudla za 3 mesiace asi 15 kil.bolo to presne pred rokom.ale odvtedy...len jem..a telo si vsetko len uklada a vobec mi netravi.chcela by som schudnut,ved pomaly budem na tej povodnej vahe,aku som mala:/ som z toho smutna.ty s tym chces nieco robit? si spokojna so svojou postavou?

clevrka

Caute babeny! Ked to tu tak citam akokeby som pocula seba. Aj ja zerem ako svina. Predtym som mala A, schudla som 15 kil za 3 mesiace a drzala som si ich asi take dalse 3 mesiace. ale teraz co robim, no jednoducho nechapem... napr dnes som sa rano rozhodla ze konecne prestanem...ranajky som nemamla, v skole som tiez nic nejedla- ani hladny som nebola, potom vsak prisiel obed- cely som ho spraskala, hned po nom horalka, dalej deli, bebe keksy, snickers, cina, rozok, a puding a asi o hodinu na to cely balik DISKO!!! ja tomu nechapem, ze kde sa to do mna vojde chcem s tym prestat, preto zvazujem, ze si kupim chrom, ktory tlmi hlad. Ale neviem, di mi pomoze, lebo ja vlastna nie som hladna ale pazrava, ja uz aj ked som uplne plna tak zeriem, tak dufam ze zaberie aspon to... :(chcem byt zasa taka stihla ako predtym...nehovorim ze teraz nie som ale ked to tak pojde dalej tak sa zo mna stane hrosica :((( majte sa zatial...