piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
ahojky clevrka,drzim ti velmi palce,aj ja chcem schudnut,ja sa uz nemozem na seba pozerat a ked si predstavim aka som bola predtym:( nie uplne az tak ,ale aspon trochu zhodit:( a ten chrom ti pomaha?to sa bere 1 tabletka denne? a ten cerveny caj,co je to zac,kde sa da kupit?kolko stoji?zacneme spolu drzat dietu? (baby a viete co, mne sa normalne urobili strie:( asi ako som rychlo schudla a potom zas nabrala,vam sa to nestalo?) clevrka ideme na to?ja uz mam zadok ako svet:( clevrka a ked si schudla tych 15 kil,kolko si doteraz nabrala naspat? ja uz skoro vsetko:( ides do toho so mnou?budeme si tu o tom pisat,hmm?
Z mojej strany asi tolko...to boli najzakladnejsie INf stiahnute z medicinskych stranok...Dobru nocku prejem...
A nie je az taky drahy...dokazem ho kupit aj 75Sk ale predavaju ho aj za 500Sk.Ale podla mna je medzi nimi len rozdiel vyrobcu...
babenka tak tomu nechapem...ale absolutne.Ale vidis pomohol ti...stravujes sa normalne...:)
podporuje tvorbu svalov a využívanie tukov na tvorbu energie, a tým pomáha pri znižovaní podielu tukov a zvyšovaní podielu svalov. znižuje hladinu zlého a zvyšuje hladinu dobrého cholesterolu.chráni pred depresiami a únavou, najmä ak sa prijíma ako pikolinát chrómu alebo polynikotinát chrómu.-------z toho vyplyva, ze Cr je potrebny pre telo a jeho zvysený príjem nie je nebezpecný!!!Takze je pre nas ako stvoreny...:)
ja ked som zacala uzivat chrom,tak som zacala tak pazravo "zrat" az hroza.myslela som,ze to je len prvy den...nejaky sok alebo co,ale trvalo to po cely cas,ako som ho jedla :(((
nechapem ako je to mozne. ked som ho dojedla-asi po tyzdni-tak som zacala jest celkom normalne.takze mi chromik nahnal nejake to kilo naviac.viete mi niekto povedat,ako je mozne,ze sa mi to stalo??
Při krátkodobém užívání chrómu v dávkách v rozmezí 50-200 mikrogramů je výskyt nežádoucích účinků minimální, v některých případech se mohou objevit trávící obtíže, nevolnost, zvracení. Za relativně bezpečné je považováno dlouhodobé podávání chrómu v denní dávce do 1000 mikrogramů
Ovplyvňuje metabolizmus cukrov a udržiavanie stálej hladiny cukru v krvi. Znižuje chuť na sladké jedlá. Doplnky chrómu sú vhodné pre diabetikov a pre obéznych.
..no sa pozorujem teraz pri jedle..ze ako to ze tolko davam..no a zistila som kontrola nad sebou je 0-ova..ALE ja som asi od 17tich nikdy poriadne neobedovala ani nevecerala, lebo som mala pocit ze z toho urcite priberem..no a teraz sa poriadna naranajkujem, potom nieco schrumnem medzitym, skusam ovocie..iked take granko..hmmm..ovocim ho neod*bem..no potom normlany obed a potom, veceru..proste stravovat sa uplne normlane a nezjest namiesto obeda same kraviny..no a ja si myslim ze to pomaha..minimalne sa citim skvelo, mozno kilo som dala dolu, ale uz nemam pocit ze mam tak strasne nafuknute brucho a tak..no a s tym chromom som to uz niekde pocula, kolko to stoji??--predsalen si este neverim, ze este dnes neskonzumujem popri tom kilo grankaa..
cleverka: a nebudu sa na mna jak na vysinutu pozerat v tej lekarni? lebo to som este nepocula ze chrom... myslis prehanadla? brala si ich?