piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
buba..no snazime sa s clevrkou chudnut.jeme striedmo,snazime sa kontrolovat,ovladat sa (pri jedle)nezrat a v nedelu sa opat vazime,snad uz nieco pojde dole.ale ja citim na sebe,ze som schudla,len vaha to dako neukazuje:D hmm,co ces s nami chudnut?))
sony..no ale ovladame sa hej?;)
hmm,tak to mi je luto..s babickou,drz sa.ja som vcerajsok zvladla,som rada aj ked kila dole nejdu:/ale pojdu!!:D no a ta horalka a twix..no ak to nebolo neskoro vecer a ak si to dako"vybehala"snad to bude oka a telo si nic neulozi.ja som si vcera dala este cely tvaroh a kus kurčata.. musime sa kontrolovat,zvladneme to!:)
for:avinka, cleverka.....
ahojte baby.cela by som s vami popissat.co vy asi tak zjete za den?a kolko ste uz schudli??
ahoj avinka...ano jasne ze pokracujeme, ale dnes som zlyhala na plnej ciare...po tyzdni som si dala horalku, a este twix a na obed som toho zjedla az az...citim sa strasne, ze som taka slaba a ze som to nevydrzala...a este k tomu mi zomrela babicka...:(((je to hrozne...vo stvrtok idem na pohreb tak na mna myslite:((( a inak zhodila som 2 kila ale po dneskajsku neviem ci to zasa neslo hore...
haloo,kde su vsetci:OO :) clevka?
vcerajsok som zvladla na jednotku,dnesok sa snazim.neschudla som..ale pojde to!clevka ,ako pokracujes v nasej diete?ty si uz nieco schudla? ja som prave zjedla zel.polievku a kus kurata,ale mam veeelmi divne pocity.. co nepiseste://
kiky:-) clevrka..tak to som rada.ja som to zas vcera dost nezvladla.myslim ze to co som za tyzden zhodila,som za vikend zase nabrala:/ ale ved to jedlo ma predsa nemoze ovladat,ja si budem urcovat kedy a co,nie??a teraz som mala trochu takych kakaovych musliciek:/ hnusim sa sama sebe,musim to zvladnut,co som uz fakt taky slaboch?to teda nie!ja sa vazit teraz radsej nebudem,radsej neskorsie-o par dni,teraz by som to nezvladla:)) :/ uz si sa vazila?boze ja tie vikendy tak neznasam.
avinka...ahoj!no tak ja som so sebou spokojna!je vikend a ja som jedla este menej ako cez tyzden...som na seba hrda, ze som to vydrzala.nie, este eom sa nevazila...planujem to az na zajtra rano, vies lebo rano je najnizsia hmotnost ;) takze zajtra ti dam vediet ako som na tom.a mam taky pocit, ze ten chrom a caj fakt pomaha.staci mi napit sa caju a nie som ani hladna a chut na sladke nemam vobec. uz od utorka som nemala nic sladke...som na seba hrda, ze tak odolavam.citim sa aj lepsie, fakt normalne som stastnejsia a plna energie.je to zatial super...:)))
ahojky clevrka,prepac,vcera som dako nestihla napisat. u mna bol piatok v pohode.ale vcerajsok som asi nezvladla,nie ze by som sa prejedla,ale bolo toho teda pozehnane..:/a dnes (nehnevajte sa) som este nejedla nic..je mi dako zle zo vcera..atd..pijem vodu,a mala som akurat 1 kavu a jedno capucino..ale clevrka ,pokracujeme dalej oki?;) uz si sa vazila? schudla si? ja citim ,ze mozno trochu,mam daky splasnuty zadok:D ale este som sa na vahu nepostavila:/ bojim..ty ako? a dnesok v pohode? ty si sa vazila? jaaaj,zatial papa:-)
..ja som sa tak drzala cely tyzden..super som jedla a dnes..po vcerajsej diskoteke, jem jak divaa!!!az zle mi je..
napiste nieco pozitivne,,ako sa aspon vam darilo???