piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
sony:no ja dnes klasika jogurt a dva rozky...a asi 3 jablka lebo tie ja milujem...a ja chcem schudnut na 57...takze este 8 kilo musim :( ale tak nejak to zvladneme nie??
avinka:no ja mam 178 cm a 65kg...pred dvomi tyzdnami to bolo 69 takze to ide dolu...a ja to robim tak ze rano si dam jogurt a poobede okolo 4-5 2 rozky. a potom uz nic....ty si na tom ako??ako sa drzis??
sony..bojim sa,dnes som mala kus eidamu,kus bryndze,sojovy napoj,asi 5 zemiakovych placiek(okolo 13.hod) teraz som zozrala asi 3-4 placky..bolí ma brucho aj dusa:/
buba:ja by som rada na 50kil..to by som bola stastna a spokojna..dnes som si akurat kukala foto ked som tak vazila, zadne brusko, proste normalna postava..a tychto par kil mam najtazsich..dnes som sa tiez drzala na ranajky chleba s pomazankou a na obed kura so salatom..idem si dat citronovu stavu aby som uz nemyslela na zraaaadlo!!!:)
avinka:hej, chcela som aj medzitym jest,ale nemala som cas a ja som uz pevne rozhodnuta ze radsej nejest ako sa precpavat blbostami a z toho len priberat..
dnes ste sa drzali??alebo volaco schudli??ja kilo..ale uz je asi aj spat:((
buba :O ..a to akoze kedy si das co..mas to dako casovo rozdelene?vies ako tym ublizujes telu?:/ mozem sa opytat kolko vazis a merias? ja som si este dala pohar mlieka.. snas aby telo dostalo aspon z kazdeho trochu,ked uz tak..a co tak drasticky..a citis sa ok?hmm
fuha sulance...no dala by som si ale neviem :))) no ja dnes klasika.dva rozky a jogurt...ale tiez ta vaha nejak nejde dolu ...
ahojky:) ja som dnes mala makove sulance-snazila som sa primerane, teraz som si dala sardinky ,paradajku,papriku,krajec chleba..:/snazim sa ovladat.ja sa snazim nezrat,ale ta vaha..to si telo fakt berie do zasob este aj to minimum?to dufam ze nie..
buba,co by si nemohla:)ale snazime sa zdravo oki?ja chcem dat 5 kilo:/
sony..no ale ten vcerajsok..to si akoze medzi ranajkami a vecerou nic nemala?:O
clevrka,ako sa mame?:)
for sony: tak si šikulka.ja som sa tiez drzala..a citronova voda??hm odskusame??ja chcem schudnut 5-8 kilo.a ty kolko???
ahojte..dnes som sa drzala..teda..ako sa to vezme..som ranajkovala a az o 7mej vecerala..meszitym som mala plny program..nedalo sa..ale neboli ma brucho co je velmi dobry signal..vy kolko chcete schudnut a co pre to robite??--ja som teraz niekde pocula ze pomaha citronova voda, ze jej treba pit vela, lebo stahuje zaludok a clovek nieje potom taky hladny..
oky mozem sa k vam pridat??? myslim ze kriteria splnam...a kolko chcete schudnut?? inac ja sa drzim uz 9 den cize som hrda :)))