Záchvatovité prejedanie

buba

sony: viesco ja ti teraz pisem a vedla mna su polozene fajne keksiky..raz som uz na nich mala aj ruku polozenu ale odolala som.a zajtra si poviem ze som dobra :)) no hej zo dna na den..inac to neslo..neslo to ze obmedzovat pomalicky proste som sa zatala..a drzim...a vladzem v pohode...sice dost o tom premyslam ale je to ok..proste si musis byt ista ze chces schudnut..a dat si daky termin..a potom ked odolas prvy krat poojde ti to neskor lahsie...

sony

buba: jaaaj zavidim..a to si zo dna na den ze hop a tak malo papas??..ja to taktovydrzim 3-4 dni a konec..potom dojde mama s babovkou a chudnutie je v ....:)

sony

avinka: neviem, nejake zle obdobie mam, strasne jedacie..cvicit sa mi nechce, len po jedle kukam..dnes som mala masko a zemaky..cakam co ma zas chyti za srdce..chcela by som vyskusat nieco take, ze dat si par dni post aby sa mi scvrkol zaludok a potom menej papakat..lebo takymto stylom..rovno do super tela sa prihlasit..

lilian

Uf, lidicky, je tu niekto na pokec?Vonku je tak strasne pocasie a mna to tak strasne laka zas sa poriadne prezrat a potom...ved vy viete, co. Ale nemozem, nesmiem.

buba

sony:
zvladam to....a po par dnoch som si zvykla.pijem, cvicim, ovocie papam,,no moj zlozvyk je ze fajcim....ale ked som v skole nie som vobec hladna a ak hej dam si jablko a stale pijem....a pridem domov dam si tie rozky a to ma zasyti....neviem v pohode to zvladam .viem ze toho jem malo ale staci...

buba

avinka:
nie uplne v pohode to uz zvladam.obcas je jasne ze pride chut na cokoladu a tak ale po polhodine to prejde a je to ok. jasne ovocie papam ale to neratam moc ako sucast jedla to je u mna samozrejmost..a samozrejme kazdy den cvicim....dnes som jedla zatial jogurt a dusenu zeleninu...a myslim ze uz nic si nedam...ja neviem uz mi vobec nerobi problem jest tak malo....a som v pohode ako pred tym.len stastnejsia ze vaha klesa

avinka

buba,ale davaj si prosim pozor aby si neskoncila zle.vies teraz to len zacina,len sa to rodi..a nakoniec nebudes vediet do seba nic dostat,alebo sa zase budes neskutocne prezierat.davaj si pozor prosim.
sony..chudni radsej pomaly,nestoji to za to,akurat budes mat problemy s jedlom.ono to vzdy takto zacina..v hlave a nespokojnostou.staci sa len neprezierat,a jest ako tak pravidelne v mensich porciach a vela pit:)trpezlivost ruze prinasa.:)
siuzdk-1 rada,neprezieraj sa ,napi sa, zastav sa,ovladaj sa.

siuzdk

Ahojte. Prosím pomôžte mi ..snažím sa schudnúť už dosť dlho. Športujem, aj držím diety, ale potom sa, tak strašne prejem až mi je zle..keď vidím balík sladého pečiva, alebo niečo také musím ho ziesť, až kým nie je balík prázdny. Ja jem až do prasknutia a to myslím doslovne. Prosím pomôžte mi myslím, že to nie je normálne. Už sa nechcem trápiť, tým, že som sa najedla, tak že ma z toho bolí až hlava. Ďakujem

sony

buba:ja som dnes vstala az na obed a mala som maso s ryzou..ziadne obmedzenia..a teraz pred chvilkou 2 rozky so syrom..mam nervy lebo viem ze to uz nespalim..
ty aky jogurt papavas rano??a to vydryis normlane cely den len na tom??..ta obdivujem, ja taku volu mat nikdy nebudem..
avinka:no vidim ze nam sa nejak nedari..musime volaco na tie nase chute vymysliet!!...len keby to nebolo take tazkeee...

a dnes mam zo seba hrozny pocit..som vcera mal uplne ploche brusko..skoda reci..

avinka

ahoj buba:)no drzim sa,snazim sa nezrat a ovladat sa ,ale neobmedzujem sa v jedle ako ty.prosim ta,jedz aspon nejaku zeleninu a ovocie,telo potrebuje vitaminy.ja sa citim ako špek.mam plne brucho,az tazko sa mi dycha:) :/ ja som dnes mala tvaroh,tofu,jogurt,arašidy,sosovicovu polievku,krajec chlebu a pol vo vajicku,male jablko..hmm,citim sa dako blbo.ja by som tiez chcela mat okolo 57-56.a zvladas to,citis sa ok,nie si z toho mrzuta?
clevrka?dako sa vytratila:)