čakám dievčatko :))

lenuliatko

aj ta baba mala bodku za menom.tak ale ak to nie si ty tak prepac potom.a preco ta tak stve ze jej vsetko vyslo?ved aj ty si urcite v niesom uspensna.mozno viac ako ona.

katka.

nie som to ja. ešte som si dala za meno bodku, aby tu iná katka nebola a vidím, že je. no čo už... náhoda...
ja sem veľmi nechodím, vieš blíži sa daň. priznanie a ja ich robím dosť veľa a ak nie je treba do PC nepozerám, aby mi oči oddýchli. Ale nejak ma to sem pritiahli, lebo už skoro dva týžden vie, že sestra čaká dieťa a nie a nie to predýchať.

lenuliatko

mozno sa mylim ak ano tak prepac ale nie si ty nahodou ta katka co v sekcii sexuologia v teme valentin..zazitky pisala ze pozrite sa do sekcie deti babetko porodnice lenka sa tam zase vychvaluje ze dostala letenky do USA?

katka.

mám 31 rokov, sestra 26. celý život mala väčšie šťastie odo mňa. ona sa vydala, ja nemám ani priateľa. už tá svatba bola pre mńa utrpenie. ona šťastná a veselá, ja sama a ešte ma aj rodina celý čas podpichovala: ty sa kedy budeš vydávať? prečo si tu sama? a ani nikoho nemáš?
a teraz čaká dieťa. mala by som sa tešiť, ale ja jej len závidím. Ak čo len prehovorí na mňa o tom dieťati o tom ako sa teší, tak som podráždená a odchádzam z jej blízkosti. Závidím jej to šťastie, rodinu, manžela, dieťa. A rozmýšľajú, že postavia rodinný dom. Ja to nikdy nebudem mať. To viem na sto percent, lebo mám zdrav. problémy.
Ako sa mám s tým vyrovnať? Nezávidieť.
Nedokážem to. Je to silnejšie ako ja.
Často po večeroch plačem, že aj ja si zaslúžim byť štastná, tak ako ona. Poraďte ako na to?

ShaulaThalit

gratulujem, a obdivujem všetkých čo chcú mať deti... lebo ja som k deťom od malička nemala žiaden vzťah :)))))))

lenuliatko

chcem babo.ja som chodila s mojim manzelom 4 roky a manzelmi sme rok a pol.ma negativa.ale ja ho milujem aj prave preto ze ma dokaze niekedy nahnevat.ale my sa nehadame.nikdy sme nemali velku hadku.ak sa na nicom nevieme dohodnut riesime to pokojne.on je dost vybusny ale nie namna a prave to si nanom vazim ze namna nikdy nekrical ani nepozrel krivo aj ked som ho mozno nahnevala.a ako som zistila ze je ten pravy?asi vo chvili ked mi povedal ze chce mat somnou dietatko.

kraaska

chcem babo my sme uz skoro 7 rokov spolu s manzelom a 2 roky sme manzelia,myslim ze za taky dlhy cas sa dvaja ludia spoznaju,nevravim ze sme nemali nezhody ako kazdy iny ale myslim si ze moj drahy je vyborny manzel a viem ze bude aj dobry otecko pre nasu malu :) a jasne ze ma aj negativa tak isto aj ja ale milujeme sa ,najma teraz ak je uz aj nase vysnivane babatko na ceste... casamia mam tam jednu dobru kamaratku,akurat tam dnes ideme,pojdeme na pizzu :)) mnam...

chcem babo

kočky, a mate dobrych manzelov? podla coho ste zistili ze je to ten, s ktorym chcete zoostat a mat rodinu? urcite maju nejake neegativa aj vasi chlapi, ale ako ste sa rozhodli, ze to n nich nevadi a ze su to ti spravni?