čakám dievčatko :))

ele

Lenka ty si rodila s EDOU? Ja som sa rozhodla rodit bez. Zevraj to nie je take dobre, ze zena nedokaze tak spolupracovat ako bez epiduralky. Ja sa bojim aj tych vedlajsich ucinkov, bolesti hlavy, a tak..

ele

:-)No ja ho urcite nepustim nech sa mi pozrie medzi nohy, zevraj ani lekari to nemaju radi. Tiez by asi odpadol. Tak mi bude len hlavu podopierat, to by mal zvladnut v poho..
Tvoj mz bol aj pri 1. faze, alebo len pri samotnom vytlacani?

lenuliatko

bude to sranda :D moj muz skoro sice odpadol ked bol pri porode ale povedal ze nelutuje...chlapi su proste slabi :D

ele

Tak baby ja som sa prave vratila z psychoprofylaxie z Antolskej a bolo to super.Zoznamila som sa s babami, ktore maju podobny termin ako ja. Preberali sme prvu aj druhu porodnu fazu, nacvicovali sme dychacie techniky, tlacenie v 2. faze, aby sa babo podarilo vytlacit uz na treti krat :-) Dalej sme cvicili na fitlopte. Predplatila som si 6 cviceni a v pondelok ideme aj s manzelom, kde jeho budu pripravovat, kedze bude pritomny pri porode. Tesim sa :-))

Beruzga, aj mna to velmi mrzi a vela sil ti zelam....

berusga32

Aj ja som cakala dievcatko,minuly mesiac som o nu v 8 mes. prisla :o(( Vsetky co cakate babo,davajte na seba pozor.Drzim palce.

lenuliatko

ved ja som to ani nevynosila.nieco mi aj mama poslala co nasla niekde v obchode a aj manzel mi kupil nieco ked siel niakm na sluzobku.nerada nosim to iste dookola a snazim sa konbinovat a menit oblecenie.ale teraz ked sa tak pozeram do svojej skrine nenachadzam tu nic novsie ako spred pol 7 mesiacov asi :Dtakze si budem muset najst cas a zajst si nieco kupit.doteraz som nemala cas.
ja som tiez vela cvicila.pomohlo mi to pri porode.este na zaciatku tehu som cvicila cviky na spevnovanie panvovych svalov a tak.treba si vediet pomoct.

mojaeni

tana, aj ja som chodievala cvicit aerobic, take zmiesane tanecna pol hodina, a potom polhodina posilovanie. Spinner mam doma, kazdy den na nom zajazdim , ale vobec nevidim ze by som si udrziavala kondicku, alebo co. Su aj cvicebnia pre tehotne, tu u nas neviem o ziadnom. Ked sa mi chce, tak idem na ten aerobic, co som aj chodievala,. Cvicitelka je moja kamoska, tak mi povedala, nech necvicim posilovacky na brucho uz,a vzdy ked citim, ze som zadychana, tak si mam trosku oddychnut. Inak mi to celkom ide zatial, no aj som bola u nej zvyknuta, aj ked da riadne zabrat, teraz ale nejadem na plny plyn ako o zivot, tak moje tempo.

mojaeni

fu, no tak ja az tolko veci ako ty zase nemam,len suknu tehot, nohavice troje a nejake volne tricka, kosielky a este jedny satky , to sa moze nosit samostatne aj k nohaviciam.
JA mam tiez ten problem, ze som zase ny vychode prestahovana a tu nemam tolko kamaratiek a znamych. Takze tie nove znamosti tiez vidim len na tie pieskoviska a lekarov:o)

lenuliatko

tana pozri sa tu.tu je napisane ze co je navjhodnejsie cvicit.mozno uz aj otom vies.povodna.rodinka.sk

ja som si kupovala veci az ked mi rastlo brusko.predtym som sa tym nejako nezaoberala.a vela casu som travila v bratislave tak som si tam kupovala veci.bavilo ma to.