Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakám dievčatko :))

lenuliatko

nasa srajdula sa tiez otocila v 8 mesiaci a ukazovala nam aurat tak prdelko.mala som z nej nervicky v kybli lebo ma pucila do rebier.nic si z toho nerobte baby ved ich uvidite na zivo :)

ele

Ahoj Mojaeni, neviem ci by ta to zaujimalo, ale nie si len ty "narocna", ja som tiez nespokojna so zabermi z 3D. Nam sa ukazal len z profilu, no ked niekomu ukazem fotku, stava sa ze sa v nej nevie zorientovat. Tiez si chytal tvaricku a mne ani nedovolil lekar aby som sa presla, aby sa maly pootocil. Mam pocit ze je to len o peniazoch. Takze spokojnost je vzdy len na strane lekara a tebe len ostava mat stastie.. Mam video, ale "o nicom".Nie je moc co pozerat, niekedy ani neviem o ake zabery sa jedna. Z profilu bol krasny, no je mi luto ze som ho nevidela celeho.

mojaeni

ahojte, tana, kraaska.
Dnes som bola na tom 3D. Neviem, ci som narocna, ale osobne som troska sklamana. JAdnak sa nam dcerenka otocila chrbatikom, takze spociatku sme nic nevidelei a na dva krat som vysla z ambulancie a som sa prechadzala, aby zmenila polohu.Potom na chvilku sa otocila aj tvarickou, ale rucickami si po nej stale sibrinkovala.
DVD mam nahrate formou takou, ze su tam nahrate len tie zabery, co urobil- cize fotky. JA som si myslela, ze ked si lahnem a lekar mi zacne chodit po bruchu, tak ze od toho momentu si to aj nahrava aje vidiet dietatko v pohybe...a ze budem z neho vidiezt viacej.No ale mam aspon pamiatku.
Ako sa mate vy?

kraaska

ajoj tani,aj ja kukam ci pisete :D ano majinka kopka ,uz sa napapala a teraz myslim spinka :)) boha kolko snehu je u nas ...a ty ako?

lenuliatko

nasa mala bude mat 9 mesiacov ked tam pojdeme takze myslim ze to zvladneme.mam tam aj jedneho kamosa z detsva s ktorym som sa hrala este na piesocku a slubila som mu ze snim budem.byva v new yourku v brooklyne a do NY vlastne aj ideme takze sa nebojim ze nebudem mat nanho cas.ako poznam mareka bude pracovat s tym investorom ktory nas tam pozvali a ja budem behat po obchodoch a tak.minuly rok tu bol ten investor s manzelkou a pozyvali nas tam no ja som nemohla.tak sme slubili ze o rok.maju tam pracu tak som zvedava ci si aj uzijeme nejake ine miesta :)
skus tam zavolat viackrat.keby to bolo nieco vazne uz by si to vedela .

ele

No ja este neviem ci mam zvyseny bilirubin, dnes som tam volala kvoli vysledkom, no nikto mi nedvihal :-(. Vysledky mali byt uz vo stvrtok, tak si myslim ze by mi volali keby nieco. Zevraj to vznika tak, ze ti dieta, alebo maternica tlaci na pecen a ten zacne produkovat zlc, polopasticky povedane. Ale nemam ziadne priznaky chvalabohu, ani ma koza nesvrbi, ani bielka nemam zlte, len tie bolesti..
Teraz sa oplati ist do Spojenych st. aj z financn. hladiska. Europske staty patria v sucasnosti medzi najdrahsie vo svete. My tam obcas tiez chodievame, mame tam rodinu vo Phoenixe, v state Arizona,nedaleko Las Vegas :-D To je manzelova srdcovka. Oni su lekari, maju dvoch chalanov a teraz sa im narodilo dievcatko, tak sa velmi tesim ked moj malicky trosku vyrastie, pojdeme sa na nich znovu pozriet. Je to tam prekrasne. A vzdy tam nakupime plno znackovych veci za polovicne, az stvrtinkove ceny, to je zase moja srdcovka .-)

lenuliatko

ahoj ele.do USA letime niekedy v auguste.este to ale nevieme uplne presne.niekedy na zaciatku.ostaneme tam asi par mesiacov.mozno 3.mali sme tam ist uz minuly rok ale to som bola tehotna tak sme to museli odlozit.tesim sa velmi.

no k tomu zvysenemu bilirubinu.vies z coho to mas?nic ti nenasadili?nato sa daju nasadit lieky ktore neuskodia deitatku pocas tehu.su to hepatoprotektiva.da sa to upravit neboj sa :)mysli pozitivne :)

ele

Aby som nieco aj o sebe, kvoli tym bolestiam po rebrami mi v utorok brali krv na pecenove testy, zajtra budu vysledky,tak sa bojim aby bolo vsetko o.k. Zevraj zvyseny bilirubin moze skomplikovat tehotenstvo :-((

ele

Ahoj Lenka, kedy letis do USA? :-DD
Katka s bodkou :-), nemala by si sestre zavidiet, ked tak v dobrom. Prestan sa zameriavat na to ze ona ma vsetko a uvidis ze pride ten cas ked aj tebe sa zacne darit. Viem ze to mas tazke, ale skus zmenit svoj pristup k zivotu. Vela stastia.