Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakám dievčatko :))

casamia

Kraska cakame chlapceka a tiez sme boli pred tyzdnom u neho na 3D. Maly sa nam ukazal len z boku, ale bol prekrasny, po manzelovi ma nostek :-D Poradnu mam tiez 5.3 :-DD Ale ja tam chodim rano o osmej, lebo manzel ma tam berie cestou do roboty. Daju nas urcite k Pasiarovi, ked nebudu mat nahradnika. Ta Pasiarova blazniva sestricka, poznas ju??

kraaska

ja idem k Havranekovi na 3D :) a rodit chcem u primara,uz som bola zanim...casamia a co cakate,kedy ides do poradne,ja 5.3..

casamia

V 28.tt. On mal uz dlhsie tu chripku, vsetky akutne pripady prevzal Pasiar. Vyzera to tak ze je to pravda. Neuveritelne...Urcite ho docasne nahradi Pasiar a potom tam daju noveho. Sestricka mi hovorila ze je dost zle na tom, ze jeho dcera bola cela vylakana, ze si necitil telo od pasa dole, muselu mu zavolat sanitku. Boze mal ina 61 rokov a bol to dobry lekar. Mal "len" chripku :-( Utapam sa v slzach.
Neviem sa z toho spamatat. Ja budem rodit asi u Havraneka, este neviem.

kraaska

tak asi to predsa bude pravda ak vravis ze tam nebol,a bol chory...ani mne sa nechce verit,len som zvedava kto ho zastupi...v kolkatom si?