čakám dievčatko :))

tana 147

mojaeni...no teraz v tehotenstve akosi necvicim, aj ked viem, že by som mala:D no a predtým som sa dost venovala aerobiku-2x do týždna a speeningu tiež 2-do týždna takže riadna makačka...teraz sa mi akosi nič nechce. Som akasi lenivsia..lenže to je to, že ani neviem, čo sa v tehu može cvičit a čo nie...a stale sa vyberam, že pojdem cvičit ku tehotným no akosi nie je teraz ani čas, lebo prerabame byt...takže tak
a s tým tehu oblečením to je asi tak, že ja si nejdem kupovať nejak vela ...lebo viem, že mi to je na 2 veci a je to zbytočne...a nemam toho ani vela.

lenuliatko

no jedna kamoska uz ma dcerku ktorej sme krstni rodicia ale ona neplanuje taktiez v blizkej buducnosti babatkopristahovala som sa tu z vychodu takze az tak vela ludi tu nepoznam.a to uz nie je len tak sa zoznamit ako niekedy ked som chodila po vonku.teraz sa zoznam akurat tak u detskej lekarky s niekym :D
ale ta par kamosiek mam lenze a tie studuju a babo urcite teraz neplanuju.ostava mi predat ich alebo dat do krizoveho centra.tiez su to pekne a drahe veci tak chcem aby to posluzilo este niekomu.mam toho viac tak dam to asi do toho krizoveho.nejake volne kosielky som si nechala tie sa mi pacia.ale mam tak ze nohavice tych je asi 10 a kopu triciek mikin a siat sukni.mam aj jedny vecerne saty :D take koktailky.hlavna vec ze oblecene som ich mala asi v 7.mesiaci.velka ako balom :D
keby sme planovali dalsie babo v blizkej buducnosti necham si ich lebo su aktualne a nie su znicene ani trochu ale tak myslim ze s druhym babom este pockame.

mojaeni

lenuliatko, pri prvom tehotenstve som nemala vela tehot. veci, vlastne len dvoje gate:o) a nejake volne tuniky, ktore som nosila aj potom. Nohavice som darovala kamaratke, ked bola tehotna, spat som ich nechcela, lebo teraz by som ich uz nenosila. Co urobim s tymito terajsimi, zatial tiez neviem, no len tak ich nevyhodim, su to pekne a drahe veci, ked zvazis, ze ich nosis len isty cas. Ale to je celkom dobry napad predat, alebo aj to krizve centrum.Alebo nemas nejsake kamaratky, ktore planuju babo, aj tym mozes predat.

lenuliatko

pocuvajte baby dam aj vam tu otazku uz som sa pytala dd.co robite s tehu vecami po tehotnestve?alebo co ste snimi urobili?ja neveim co mam snimi robit.pri stahovani som ich dala do krabic a nechaa v starom byte no uz ioch musim dat prec lebo si tam stahujeme podnajomnikov.rozymslam ci ich nepredam na nete alebo nedam do nejakeho krizoveho centra kde su urcite tehotne mamicky.nieco si necham ale tak kym budeme mat druhe babatko toto vsteko vyjde z mody alebo to zjedia mole.

mojaeni

A este k tomu 3D- nie je to zal vec, doktor ti pozrie kompletne babatko a a vidis ho aj ty, len treba mat aj stastie na to, ako sa ti ukaze a to DVD si moze sa nemusis dat urobit, robia ja fotky.
vcera som tam uz mala riadne stresy, myslela som, ze max.do hodiny budem vybavena a akurta sti´hnem ist pre dcerenku do skolky. Ale vsetko sa to tak natiahlo, az ma chytala panika,prisla som ked uz bola cela skolka zavreta.

mojaeni

tentoraz si aj ja vychutnavam thotenstvo a nehanbim sa svoje brusko ukazovat, aj s ostatnym prislusenstvom:o) dokonca rada chosievam na plavaren s decerou, , nevadi mi, ze som zaoblena, lebo tentoraz to am svou pricinu a citimsa tak dobre. predtam som si furt len sledovala zadoka brucho v plavkach a stale som bola nespokojna...
tana, aj nejako cvicis pocas tehotenstva? A ake sporty si robila predtym?

tana 147

heh no neuveríš..ale prave ako som čitala tvoj príspevok...tak ma kopal tam dole..tiež mam ten pocit, že mi ma každu chvilu vyjst:D strasne nizko je:D ja som prvý krat tehotna, takže nemam vobec tušenie, čo a ako ma prebiehať, len to čo si sama najdem na nete, alebo čo mi povie mamina:D
no ano, až teraz mi začalo rast bruško:D doteraz asi tyzden a pol dozadu, som mala este klasické rifle...fakt mi nebolo treba tehotenské..este aj tie klasické mi boli velké ale naraz z týždna na týžden mi narastlo ako balon, no mne sa to paci...vzdy sa mi pacili tehotne zeny:D je to pekné

mojaeni

ahoj tana,
az teraz si zacala nosit tehotenske oblecko?Ja uz nosim vyse mesiaca a musim ti povedat, ze zacinam nejak rapiden naberat na vahe, som z toho zhrozena. Ja aj doma bicyklujem kazdy den, aj sa snazim nejak ponatahovat, raz tyzdenne idem cvicit,..no nemam nic proti priberaniu, len ak to pojde takto dalej, tak do porodu priberiem este 15kil....
Moja mala sa mi dnes v noci tocila v bruchu, cele som ho mala tvrde ako kamen som ju citila, ako sa snazi zmenit polohu.A kopkala ma tak nizko dole, ze som mala pocit, ze mi vyjde jej rucicka z rozkroku:o)
Aj teba kope tak nizko?

mojaeni

Ahoj ele,
takze aj ty mas podobnu skusenost. No, na lekara nemozem povedat nic zle, snazil sa . ved som tam bola vyse dvoch hodina ked zratam v cistom case, co mi robil ultrazvuk na tri krat po 20min, tak som hodinu mohla pozerat na babatko, tak aspon to. Len fakt som sklamana z toho DVD, vsak tam dokopy nic nie je. Len tych par zaberov. Predtym som bola v Kosciach a tam mi tiez robili aj 3D, ale to bolo ovela kvalitnejsie, jasne som videla dietatko a to na celj obrazovke , nilene v takom malom ramiku, co som musela zaostrovat, aby som rozpoznala tvaricku...
Ale na nastenke mal povesane fotky a vies ake pekne zabery? No hlavne, ze viem, ze je v poriadku, zachvilku bude mat pol kila:o)

tana 147

ahojte:D no ja som chcela ist na 3D ale manžel moc nechce...ale ked tak čitam,tak ani o nič možno neprichadzam...inač musím sa vam pochvaliť, že mi teraz pekne podrastlo bruško...konečne už nosim tehu nohavice:DDD