ahoj baby,uz viem čo mi rastie v brušku,dievčatko :))
----------------------------- Článok na tému Tehotenstvo www.zdravie.sk
Boze kraska nesranduj, lebo ma zhodi zo stolicky... Ja som u neho bola vcera na krvi a bola tam len sestricka, hovorila ze ma chripku a ochrnul. Boze normalne mi zle prislo. To nemoze byt pravda predsa :-(
:D ja som velmi chcela rodit do vody.ale vidis.skroo som porodila v aute :D
lenuliatko termin mam skoro na leto,uz bude aj bazen,ak nic ine tak porodim do vody :))))))))))))
casamia a v kolkatom si?aj ja chodim k nemu a dnes som pocula ze zomrel :(
mojaeni cakam :-) Kraska, tiez chodim do Ga k Mudr. Lackovicovi a ty?
no tak to urcie snad nebudes rodit doma :D
poznam,ja chodim do GA-galanta,do nemocnice,je tam viac lekarov tak hadam sa niekto najde :)
casamia,tiez cakas babatko?
panecku.blba situacia.tak pockaj a uvidis kam vas zaradia a ked tak fakt zajdi za primarom.alebo nepoznas este nejakeho ineho gynekologa?
mojaeni aj si budem merat,mam aj lieky pre pripad ze by mi vyskocil ale radsej si dam caj na tlak,nechcem babo ohrozovat...
Najčítanejšie články
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?