V porodnici som sa nakazila cez ranku na ruke.Bola som na kožnom ,užila som 2tabl.,viac som tam nešla.2 roky som uživala homeopatika,pomohli,držali infekciu pod kontrolou,žial prestala učinkovať.Potom som vyskušala naturoterapiu 1,5 roka,nepomohlo,stale sa mi to zhoršuje.Som už zufalá,trva to 4 roky.Prosim pomôžte,poradte,kde sa obratiť.Ozve sa mi niekto s rovnakým problemom? popripade aj vyliečený? Lekari tvrdia ,že sa to nedá vyliečiť.Ďakujem
Pleseň na nechtoch na rukach a nohach
Mam asi nejaky druh plesne ale nie som si isty. Mam to z rodiny. Mama to ma po otcovi, zili ako chudobny malorolnici, tam sa taketo veci neriesili. Dedo to mal na rukach, doslo to do stadia, ze mal tak zhrubnutu a nepruznu kozu, ze v jari ked trebalo pracovat na poli praskala ma do krvi.
Ja to mam na nohach, par krat to urobilo malu ranku do krvi. Lekarka tvrdi, ze sa to liecit neda a predpisuje na to Kerasal ako "najucinnejsi liek". Sestra s nim ma skusenost, ze nelieci len tlmi a spomaluje.
Je to plesen a mam postupovat tak ako pisete nizsie v diskusii?
Malibu, harmonická strava pozostáva z 50% pestrého výberu obilnín v zrnách neobrúsených, 30-40 % pestrého výberu zeleniny kvasenej, šalátov a varenej, 10 % strukovín alebo ryby, zbytok kondimety, domáce ovocie, dezerty a doplnky.
Recepty pozri www.makrobio.wbs.cz alebo www.makrobiotika.aspone.cz
-odkaz odstránený-
skuste toto na plesne
malibu, napisal som ti
plesniam a inym mikroorganizmom sa veľmi darí v prekyselenom organizme. Prekyselenie pletív je následkom kyselinotvornej stravy. Najviac kyselinotvorný je cukor rafinovaný alebo ovocný, ktorý je navyše potravou pre plesne. Ďalšou silne kyselinotvornou potravou sú mäso a vajíčka.
Zásadotvorná je zelenina okrem rajčín, papriky a kelu. Blízke stredu sú obilniny.
Ak máš pleseň na palci na nohe, znamená to, že ti nefunguje správne slinivka a slezina alebo pečeň.
Daj si ich do poriadku správnou stravou.
Mam jeden palec na nohe pod nechtom stvrtinku ciernu zliatinu niecoho..proste je to cierne a necht je vyschnuty a prestal rast.Zistil som to az po vylete 24h v autobuse z letneho pocasia rovno do zimy.Samozrejme ze pocas cesty sa nebolo kde vyzut,takze az ked sme dorazizili som zistil ze uz je cast nechta cierna.Mam to uz tri mesiace a nikdy som to predtym nemal..ale nic sa nezmenilo.Kupil som si na to ANTI FUNGAL LIQUID je to zlozka aloa vera,acid a aplikujem si to 2 krat denne pod nechtom tak ako sa da ale ziadna zmena.Pocul som o cesnaku ale ja to mam pod nechtom tu zliatinu a neviem ci je to pre mna spravne,stale posobim v zahranici,este do leta a u doktora som este nebol,je to tu dost drahe,ale ked mi uz nic nezostava tak k nemu pojdem.Neviem co mam robit a o cely necht nechcem prist.Som z toho na prasky...poradi mi niekto..??...je to vazne ochorenie..??
riedeny citricidal potierat, zabral asi po par dnoch pravidelneho natierania.