Pleseň na nechtoch na rukach a nohach

Príspevok v téme: Pleseň na nechtoch na rukach a nohach
Kvetinka

V porodnici som sa nakazila cez ranku na ruke.Bola som na kožnom ,užila som 2tabl.,viac som tam nešla.2 roky som uživala homeopatika,pomohli,držali infekciu pod kontrolou,žial prestala učinkovať.Potom som vyskušala naturoterapiu 1,5 roka,nepomohlo,stale sa mi to zhoršuje.Som už zufalá,trva to 4 roky.Prosim pomôžte,poradte,kde sa obratiť.Ozve sa mi niekto s rovnakým problemom? popripade aj vyliečený? Lekari tvrdia ,že sa to nedá vyliečiť.Ďakujem

mrx

Skusal som Lamisil a ten tomu moc nedal a medzitym sa zda, ze sa to svinstvo rozsiruje do podpazusia, to uz je na kupele ale ziadne kupelove pripravky som zatial neobjavil ..

ako to vyzerá?

ako vyzerá tá plesen? mam nieco zospodu na chodidlach a neviem co to je. prosím opíste mi to niekto. vdaka

keksi

Ahojte vsetci, ja som tiez dost dlho bojovala s plesnou na chodidlach. Chytila som ju na plavarni a odvtedy som sa jej nevedela zbavit. Skusala som SCholl pripravky a rozne ine z lekarne aj to, co mi predpisali kozni, ale nic nezabralo az pokial som sa nedocitala v Zdravi o mudrej hube, hned som si ju zakupila v lekarni ale neskor aj online www.mudrahuba.sk a uz po prvych troch kurach (mala som 3oj balenie) mi prestali zapachat chodidla, tamponom som si cistila aj obuv, vsetko podla navodu potom neskor som si kupila dalsie trojbalenie a o dva tri mesiace dalsie. 90% plesne a z nechtov bolo prec, iba na lavom chodidle mi ostalo cosi a nevedela som sa toho zbavit. V novembri 2007 som sa dozvedela o tabletkach Dida (dostat v lekarnach) proti plesniam typu Candida albicans vyskusala som ich za dodrziavania prisnej diety, ako je na navode a zmizla aj posledna plesen z laveho chodidla. Vela stastia

aloe

Kvetinka, aj iní, čo máte problémy s pliesňami:nám v rodine zabrali prírodné produkty z aloe vera,/pozor, nie je aloe vera ako aloe vera!/,ale je dôležité užívať ich aj vnútorne, nielen lokálne.Pokiaľ to trvá 4roky, Kvetinka, tak je potrebná trpezlivosť a vytrvalosť, účinok sa stopercentne dostaví.Pokiaľ máš-te doma alebo možnosť nasvecovania dennodenne bioptronom-polarizované svetlo,regeneruje to bunky,takže účinok je ešte intenzívnejší.Bližšie:duratnakatka@zoznam.sk

RNG

Ocot a cesnak nie su nezmysly, len velmi slabo ucinne prostriedky.
GSE je nepomerne silnejsi. Tak isto aj oreganovy olej. Ten som neodporucal prilis na vonkajsie pouzitie, hoci v 5% koncentracii je vynikajuci proti plesniam, ale ma silnu oreganovu(pamajoran) vonu=voni ako pizza.
Podobny problem je s cesnakom, co je ako zdravy, vacsine ludi smrdi.
GSE nema ziadnu vonu a kokosak voni prijemne.
(GSE je vyrobeny z aktivovaneho vytazku z grapefruitovych semien)

RNG

GSE firmy Nutri Biotics(originalny) obsahuje ucinnu latku citricidal(33%).
Na vystriekanie koberca som spomenul omylom 1% citricidalu, malo to byt 1% GSE(tj 1/3 % citricidalu).
.....
Roztok GSE brat vnutorne som v tomto probleme neodporucal, ale nezaskodilo by ti pit nejaky cas roztok GSE(30 kvapiek do pol litra vody), lebo ked mas plesne zvonku, iste su aj zvnutra a hlavne v crevach.
Ten roztok GSE vypi postupne hned z rana a na vecer si daj probiotika s jablkom.

mrx

RNG: Diky moc za vysvetlenie a rady. V najblizsom case sa do plesni pustim. Len mam este trosku zmatok v naseldovnom:
- citricidal uzivat i vnutorne zriedeny?
- Co je to GSE?
- A co ten cesnak a ocot, su to nezmysly?

Este raz vela vdaka za rady.

RNG

kerasal je salicilova kyselina, ktora doslova odlepta vrchnu kozu.A ma tiez obsah urey(mocova kyselina) ktora sa pouziva ako "znakcovac koze.
Ako sa mnohi presvecili, toto nie je riesenie, aj ked ciastocne potlaca priznaky.
Salicilycka kyselina totiz zaroven vysusuje kozu a ta praska dalej a plesne prenikaju coraz hlbsie, drazdia epidermis(podkozne vazivo) ktore vyraba coraz viacej buniek
.....
Spravny pristup na plesne a zhrubnutu kozu je v prvom rade znicit plesne a potom dobre premastit kozu, aby nepraskala a tym sa nadmerne vytvaranie buniek zastavi
.....
Odporucam si denne, (hlavne na vecer) mazat nohy kokosovym olejom s trochou tekuteho vitaminu E a par kvapiek GSE(10 kvapiek na lyzicu kokosoveho oleja, co je 1% GSE alebo koncentracia 10 000 ppm)
Kedze vytrusy plesni sa nachadzaju vsade, hlavne v obuvi, ponozkach,postelnej bielizni a podobne, treba vsetko vystriekat(1+% citricidal, alebo 2-5 % oreganovy olej), preprat, vyzehlit(vysoka teplota zehlenia znici vytrusy) a po case sa to znici vsade v byte.
Ulomky koze a vytrusy su aj v kobercoch....Niekedy treeba aj koberce osamponovat a do cistiaceho roztoku pridat 1% GSE.
Preto tento proces miesto 2-3 tyzdnov moze trvat aj niekolko mesiacov.
Pomaha brat kokosovy olej aj ustne(do jedla ,salatov, na varenie) a treba brat dlhodobo probiotika, ktore v crevach produkuju protilatky proti plesniam, mykozam a kvasnym infekciam.