Pleseň na nechtoch na rukach a nohach

Príspevok v téme: Pleseň na nechtoch na rukach a nohach
Kvetinka

V porodnici som sa nakazila cez ranku na ruke.Bola som na kožnom ,užila som 2tabl.,viac som tam nešla.2 roky som uživala homeopatika,pomohli,držali infekciu pod kontrolou,žial prestala učinkovať.Potom som vyskušala naturoterapiu 1,5 roka,nepomohlo,stale sa mi to zhoršuje.Som už zufalá,trva to 4 roky.Prosim pomôžte,poradte,kde sa obratiť.Ozve sa mi niekto s rovnakým problemom? popripade aj vyliečený? Lekari tvrdia ,že sa to nedá vyliečiť.Ďakujem

sisinka

ahojte neviete nikto prosim poradit...moja sestra ma stale gelove nechty dnes jej jeden odpadol a svoj ma cely zeleny...zrejme je to pliesen..ale nevieme co s tym..prosim poradte:D

lorena

ahojte..ma niekto skusenosti s plesnou na rukach- nechtoch???

bola by som rada..ak by ste mi odpovedali na moj mail : lala163@azet.sk
dakujem:)

jancecka

Ahojte, segra ma takýto zvláštny problém. Na nechtoch nôh, sa jej vytvárajú malé modré fliačky, pod nechtom, väčšinou z kraja, z vnútorného kraja. Nemá to na každom nechte na oboch palcoch a ešte sem tam.Môže sa jednať o pleseň? je to ako keby pricviknutý necht ale pricvyknutý nie je. rastie to spolu s nechtom. Čo to môže byť?

flavio

Mam problem s plesnou. Na velkom palci na nohe mi uz do 50% zhrubol a zozltol necht. To uz mam dlhodobejsie, ale zacina sa mi to prenasat aj na dalsie nechty + koza na chodile je tiez popraskana. Kozne som zatial nenavstivil. Canesten nezabera vobec. Da sa s nechtami este nieco robit? Navstivit v prom rade kozneho lekara?

usmev

Kvetinka,škoda, že tu nemáš meil.Ja by som Ti vedela doproručiť svetelnú terapiu bioptron,poctivo nasvecovať 2-3krát denne a k tomu kvalitné prírodné doplnky.Darí sa to,ale je treba ozaj trpezlivosť a poctivo dodržiavať, čo povieme.Bližšie:duratnakatka@zoznam.sk

jaja-jaja

erika001, já by som najskôr absolvovala návštevu u kožnej lekárky. Podľa výsledkov sa dá lepšie poradiť. Na kožné problémy poznám veľmi dobré prípravky,ale dôležité je poznať výsledok z lekárskeho vyšetrenia.

erika001

prosim poradte mi! ja mam uz dlhsi cas take biele fliaciky (ako keby oblaciky) medzi prstami na chodidlach a uz aj na pätach..su to plesne?? mam s tym ist ku koznej, alebo mi s tym moze pomoct aj pedikura u odbornicky??????? dakujem za odpoved!!!!!!!!!!