Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleseň na nechtoch na rukach a nohach

Príspevok v téme: Pleseň na nechtoch na rukach a nohach
Kvetinka

V porodnici som sa nakazila cez ranku na ruke.Bola som na kožnom ,užila som 2tabl.,viac som tam nešla.2 roky som uživala homeopatika,pomohli,držali infekciu pod kontrolou,žial prestala učinkovať.Potom som vyskušala naturoterapiu 1,5 roka,nepomohlo,stale sa mi to zhoršuje.Som už zufalá,trva to 4 roky.Prosim pomôžte,poradte,kde sa obratiť.Ozve sa mi niekto s rovnakým problemom? popripade aj vyliečený? Lekari tvrdia ,že sa to nedá vyliečiť.Ďakujem

salmonka

Veľmi dôležitá je výživa. Zväčša je zaplesnený celý organizmus. Preto je liečba taká ťažká a zdĺhavá, niekedy aj rok. Je potrebné úplne vyčistiť telo od plesní.Aj dva tri mesiace netreba konzumovať cukor a sladkosti, ktorý je potravou pre plesne. Liečba z vonku nestačí. Na vnútorné užívanie je dobrá kombinácia Super acidophilus a Cesnak s petržlenom na dlhodobé užívanie. Pozri stránku liečebnej výživy -odkaz odstránený-
Všetko začína oslabeným imunitným systémom a narušenou črevnou flórou. Veľmi dôležité je piť veľa vody, aby sa toxíny z tela vyplavovali. Zvonku je na nechty dobrý Loceryl - treba požiadať lekára nech predpíše. Je to liečivý lak na nechty. Používa sa až kým nechty neodrastú. Sú aj syntetické lieky proti plesni na vnútorné užívanie, ale tie nepôsobia len na nechty, ale dostávajú sa do celého organizmu a usadzujú sa vo všetkých orgánoch a to je ich veľké negatívum pri dlhodobom užívaní, ktoré je žiaľ pri tomto ochorení nevyhnutné. Ja som zástancom prírodnej liečby. Trvalo to asi desať mesiacov, bolo to aj nákladné, ale stálo to za to. Čo je dôležité, zdravý spôsob stravovania dodržujem stále, na sladkosti už nemám takú chuť.

wanda

treba si pytat v lekarni Mudru hubu, ziadne branie tazkych liekov. mudra huba plesen vylieci, aj nechty vyrastu opat pekne

ppp

Tak som si prečítal všetky príspevky, a nemám z nich dobrý pocit. Problém s plešňou mám tiež u pár rokov. U lekára som s tým nebol. Teraz vidím, že som asi veľa nezmeškal. Tiež by ma potešila rada, ktorá by mi pomohla. Ďakujem.

...

ahojte.aj ja mam plesen na nohach/palcoch na nohach.vyzera to dost skaredo,mam to uz par rokov.je to vlastne nebezpecne?moze sa mi nieco stat,ak je to neliecene?nechty su hrube,inak sfarbene,a vyzera to dost skaredo..pouzivam na to telovy lak-na zakrytie.ono to vlastne len tak asi nezmizne ze?dostat na to nieco ucinne v lekarni,alebo co s tym?poradte pls.

STAZULIENA

ahojte. myslim si ze som si objavila pliesen na nohach.zatial sa mi to vyskytuje len na palci na nohach.prosim vas poradte mi ako sa to da liecit?ci sa to bude sirit aj na ine miesta?a z coho to moze byt.je potrebne ist k lekarovi?vopred vam dakujem.

71gloria

jednoduchý a účinný recept na liečbu plesní na nechtoch rúk a noh - Uvariť silnú zrnkovú kávu a niekoľkokrát denne do nej ponoriť alebo prsty noh. Prináša výborné výsledky, treba vydržať

dajte si do vyhľadávača protiplesňová diéta

jaja

ja som mala spociatku plesen len medzi prstami, to som vyliecila ale vratilo sa to, snazila som to liecit canestenom ale vzdy sa to vratilo, uz mam napadnute dva nechty, takze idem k lekarovi, neviete ako sa tie nechty liecia?

iveta

precisti si telo riadnym prirodnym detoxikatorom. tu ti zvonku maloco pomoze. a ak ano, tak len docasne. viac info na iweta@t-zones.sk

Najčítanejšie články