Pleseň na nechtoch na rukach a nohach

Príspevok v téme: Pleseň na nechtoch na rukach a nohach
Kvetinka

V porodnici som sa nakazila cez ranku na ruke.Bola som na kožnom ,užila som 2tabl.,viac som tam nešla.2 roky som uživala homeopatika,pomohli,držali infekciu pod kontrolou,žial prestala učinkovať.Potom som vyskušala naturoterapiu 1,5 roka,nepomohlo,stale sa mi to zhoršuje.Som už zufalá,trva to 4 roky.Prosim pomôžte,poradte,kde sa obratiť.Ozve sa mi niekto s rovnakým problemom? popripade aj vyliečený? Lekari tvrdia ,že sa to nedá vyliečiť.Ďakujem

maratónec

mal som rovnaký problém,kožní doktori asi nepomôžu,bolo by treba viac informácií,hlavne o výžive,ja som vďačný tej chorobe,lebo ma prinútila zobrať zodpovednosť za svoje zdravie do vlastných rúk a v tom duchu sa oň aj starať,dnes nemám už ten problém

adriana

Aj moja dcéra má vyše dvoch rokov problém s plesňou na nohách. Zmenila som s ňou aj kožnú lekárku, ale nič nepomáha. Má 13 a strašne sa hanbí za nechty. Má ich neprirodzene vyduté smerom von. Som zúfalá.

janosik

plesne nemaju rady kysle prostredie, takze jednoducho ocot, alebo potravinarsku kyselinu citronovu zriedenu s vodou, do týždna je po probleme (malo by byť) :)

darlo

Prosiím potrebujem radu,mám pliesne na chodidlách a to už pekne dlho ,používam rozne maste aj si to vyliečim no znovu sa to vrati.Mám to spráce,12h.zmeny v obuvy ktoréj vravia že je zdravotná a protišm. bohužial skutočnost je iná.

chudatko

Ahojte.
poznam jednu zaujimave liecbu, len dufam, ze ma nevysmejete. Ja som to este neskusala. Pri sprchovani sa treba vycurat na nohy, chvilu pockat a potom sa osprchovat. Vraj to pomaha.

zdravystyl

pre gruc :

Ahoj,
Mozes napisat mi presne aky typ pliesni,Mozes ma kontaktovat na mojom emaile,tam ma zastihnes vzdy.
Alebo zdravystyl.sk Dikesko

DAkujem

Viki,