Tak a dost!chcem zmenu!

Príspevok v téme: Tak a dost!chcem zmenu!
be thin

baby neviem ako vy ale ja uz mam toho fakt plne zuby...par kil navyse celulitida a niekolko desiatok diet mam uz na svojom konte,no zatial sa ziadny vysledok neukazal.preto som sa rozhodla skoncovat s dietami-ktore zevraj nemaju ucinky...zacnem konecne pravidelne cvicit budem pravidelne jest polovicne davky a budem vela pit...mojim cielom je nieco dokazat do maja,kedy odchadzam do francuzka na tri tyzdne s mojou triedoua tak sa tam za seba uz nemienim hambit...kazdy den(ak sa dostanem na net)budem pisat ako sa mi dari..kolko som toho zjedla a kolko som cvicila...navrhujem aby ste sa pridali...snad to pojde lahsie..navzajom sa budeme motivovat:)

la_misma

a este tvoje parametre by si sem mohla hodit:)
moj dnesny jedalnicek nic moc.. vcera som trocha zurovala, takze som "ranajkovala" na obed :) bravcovu polievku-ble, hlavne jedlo-kuracina na horcici s paradajkou..
na vecr si dam musli.. pohyb ziadny, nevladzeem.. :) ale tesim sa na ten cyklotrenazer :P :)

be thin

super...
tak dnes asi takto -ranajky 1pomaranc a kivi, desita mrkva strednej velkosti obed kuracia polievka a peceny zajac na cibule...sladke 1 maly kusok pernika....pohyb 1hod a 30min na rotopede...

la_misma

dievca, davam sa do toho s tebou..
v priebehu tohto tyzdna by mi mal prist cyklotrenazer, takze pojdem naplno.. kazdy den aspon polhodinka (na zaciatok) takze drzme si palce!
stravu mam v poriadku si myslim.. jem vsetko, ale v malych davkach.. 5x denne.. kazdy den bielkoviny v podobe mlieka/jogurtu,masa/ryb, komplexne sacharidy v podobe musli/ryze/remiakov/celozrnneho peciva a tuky sa snazim obmadzit, sladke tiez. ale ked uz mam chut, trocha si dam, nech potom o tyzden nezozeriem vsetko co vidim :D

parametre - 166cm/62kg - 90cm-72cm-102cm