baby neviem ako vy ale ja uz mam toho fakt plne zuby...par kil navyse celulitida a niekolko desiatok diet mam uz na svojom konte,no zatial sa ziadny vysledok neukazal.preto som sa rozhodla skoncovat s dietami-ktore zevraj nemaju ucinky...zacnem konecne pravidelne cvicit budem pravidelne jest polovicne davky a budem vela pit...mojim cielom je nieco dokazat do maja,kedy odchadzam do francuzka na tri tyzdne s mojou triedoua tak sa tam za seba uz nemienim hambit...kazdy den(ak sa dostanem na net)budem pisat ako sa mi dari..kolko som toho zjedla a kolko som cvicila...navrhujem aby ste sa pridali...snad to pojde lahsie..navzajom sa budeme motivovat:)
Tak a dost!chcem zmenu!
dieta, zaloz si vlastnu temu, prosim ta, dobre??
a dnes som posilnovala a strava ok.. sa mi nechce vypisovat :D uz som unavenaa :P
miro.83, smiem sa spytat zopar otazok? :)
ako je to s cestovinami? ci su absolutne nevhodne pri chudnuti, alebo mozu byt.
a na ranajky by mohol byt napriklad domaci tmavy chlieb- z domacej pekarne s nejakym cottage syrom a zeleninou? alebo toto skor lepsie na desiatu?
a este jedna otazka ohladom ranajok... co hovoris na ovsene vlocky s medom, susenymi hrozienkami a mliekom?
neviem ci si odbornik, alebo sa len vyznas z vlastnej skusenosti, ale vidim ze mas prehlad, tak dufam ze nevadi ze sa pytam :) ja prehlad totizto nemam no rada by som ho zacala mat :) dakujem
la misna.dzus je umelina plna cukru.to si radsej odstav ovocie
ozaj.. 25 minut aerobiku k tomu 8-)
R: chlieb s maslom, sunkou, syrom, cibulkou, cesnakom (smrdi to, ale je to zdravee) - zaroven aj moja desiata.. vstala som o desiatej :)
O: hovadzia polievka, hlavne jedlo - kuracina pecena v rure bez oleja, bez priloh
Ol: zakusok :-))) - spic
V: musli s mliekom :)
pitny rezim - ani neviem, ale kopec 3dcl poharov vody a obcas aj 100% dzus :)
dnes
ranajky-ovsene vlocky s mliekom
desita-banan a burizony
obed-kuracia polievka a zemiaky s kuracim maskom...
no mozne to je, predsa hlad je preobleceny smad... vela pijes a mas pocit sytosti
Chcem sa vás opýtať, či je reálne schudnúť, hoci sa nebudem obmedzovať v jedle, ale denne vypijem aj tri litre čistej vody? Kolegyňa vraj týmto spôsobom za mesiac schudla 5kg. Myslíte si, že je to možné?
diky moc:)
na desiatu a olovrant ovocie.mam kokteil, potom ovocie-ale aj 2 kusy, potom obed, potom trebars chleba s maslom a rajcinou, potom kokteil a ked mam hlad tak zeleninu.inak ja som velky zrut.nikdy som nemala nadvahu a vzdy som jedla aj o 22hod.a dvakrat obed.to az v tehotenstve som tak pribrala.inak ja sa nemusim obmedzovat moc v jedle.hlavne vecer nesimiem vyjedat chladnicku.ja mam vyborny metabolizmus...nejem 3 hodiny pred spanim.ale keby som nemala kokteil urcite by som meschudla.lebo v strave je moc tuku a cukru a malo bielkovin a zivin.zatial co v kokteily mam ziviny, protein a neni tam nadbytocny tuk a cukry.a este robim ryby.to je tiez dobre.vetsinov zapekam v trube.skoro vobec nemam vysmazane jedla.jem ryzu, cestoviny a malo brambor.tie vobec niesu dobre na chudnutie.proste je to o zmene jedalnicka, ked chces schudnut