Tak a dost!chcem zmenu!

Príspevok v téme: Tak a dost!chcem zmenu!
be thin

baby neviem ako vy ale ja uz mam toho fakt plne zuby...par kil navyse celulitida a niekolko desiatok diet mam uz na svojom konte,no zatial sa ziadny vysledok neukazal.preto som sa rozhodla skoncovat s dietami-ktore zevraj nemaju ucinky...zacnem konecne pravidelne cvicit budem pravidelne jest polovicne davky a budem vela pit...mojim cielom je nieco dokazat do maja,kedy odchadzam do francuzka na tri tyzdne s mojou triedoua tak sa tam za seba uz nemienim hambit...kazdy den(ak sa dostanem na net)budem pisat ako sa mi dari..kolko som toho zjedla a kolko som cvicila...navrhujem aby ste sa pridali...snad to pojde lahsie..navzajom sa budeme motivovat:)

ivanka_83

cvicila som asi 2 mesiace brusaky 4 krat po 25.ale potom ma som mala seknute plotnicky.tak som prestala.a teraz si dam, uz len rano brusaky.inak cvicim tak light.taka ta ranna rozcvicka na pretiahnutie svalov, plus nieco malo na zadok.ja mam rocne dieta a to ma dlhsie ako 30 minut nenecha cvicit.keby som nejak viac cvicila, asi by som uz davno mala 50 kg.mam 54.dnes som sa vazila.ale ja ani nechcem cvicit, lebo to by mi rastli svaly.a to ja nechcem.

ivanka_83

ja ti nenapisem co mas jest ale co nema:pasteky, syry, brambory-tie jedz malo, sladke vody, kavu, sladkosti, biele a sladke peciva, kolace, udeniny, alkohol.hlavne nedaj na debilne reklamy-akoze fit musli a som modelka...vela cukrov.omacky, sladke a kysane smotany.holt je to o obmedzovani.ja sa obmedzujem uz 4 mesiace_a vysledok?15 kg dole...

poradim ti

moja mam schudla delenou stravou 20kg, ja si nou pre zmenu udrziavam stalu stihlost. Drzim palce, dokazes to!:*)

dixi

be thin, ja som minuly rok dostala na tomto fore info o jednom zdravotnom stredisku, odkial posielali vtedy zadarmo recept na schudnutie. odvtedy si to varim, ale recept je velmi dlhy. ak chces, napis im, na stranke -odkaz odstránený- maju mailovu adresu. skutocne ti to jedlo odporucam, lebo v nom su vsetky vyzivne latky ktore nevyhnutne pri chudnuti potrebujes. prajem ti vela vytrvalosti.

miro.83

la_misma teraz som kupoval tuniaka vo vlastnej stave 180g v bille za 85 centov. Da sa aj za lacnejsi penaz kupit vhodnu stravu do diety.

miro.83

Presne ako ja tiez idem sacharidove vlny prvy den udrzujem sacharidy na 80g na den, druhy na 120g, treti na 200g a stvrty to je ten den, ked si mozem dovolit sacharidov az az. Idem druhy tyzden a dal som dole 4 kila v pase 5 cm. Ale ja mam situaciu trocha jednoduchsiu sam si varim, nakupujem financii na to mam kedze pracujem.

la_misma

miro
ja tiez robim nieco podobne... ze akoby postupne zvysujem davku sacharidov, potom ju zassa znizim a zas postupne zvysujem..
nieco ako sach. vlny, ale v miernejsom prevedeni? :D asi tak.. :P
a vies, na intraku asi na inom ako sackovych polievkach, rozkoch a parkoch frcat nebudem :D:D no neviem co to bude so mnou :)

miro.83

Len ten zapekany karfiol (asi mas na mysli vyprazany) by som ..... ale dobre radsej uz drzim pusu. Ale je to lepsie uz tam vidiet takmer vsetko co potrebuje telo pre chudnutie.

miro.83

la_misma: Sa necudujem ved jedavas pomerne dobre. Rozdiel je napchavat sa 4 krat denne bielym pecivom ci inymi sladkostami ci tukmi, ja si tiez doprajem biele pecivo. Dnes som mal prazenicu z piatimi vajciami a 3 krajcami chleba, lenze to bol moj umysel je dobre raz ci dvakrat do tyzdna jest viacej to je moja ochrana voci tomu spomaleniu metabolizmu. Okrem toho by som sa zblaznil keby som musel stale ist len na vlockach, ryze ci kuracich prs na vode. Raz za cas zhresit a dat si neco dobre neuskodi.