Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tak a dost!chcem zmenu!

Príspevok v téme: Tak a dost!chcem zmenu!
be thin

baby neviem ako vy ale ja uz mam toho fakt plne zuby...par kil navyse celulitida a niekolko desiatok diet mam uz na svojom konte,no zatial sa ziadny vysledok neukazal.preto som sa rozhodla skoncovat s dietami-ktore zevraj nemaju ucinky...zacnem konecne pravidelne cvicit budem pravidelne jest polovicne davky a budem vela pit...mojim cielom je nieco dokazat do maja,kedy odchadzam do francuzka na tri tyzdne s mojou triedoua tak sa tam za seba uz nemienim hambit...kazdy den(ak sa dostanem na net)budem pisat ako sa mi dari..kolko som toho zjedla a kolko som cvicila...navrhujem aby ste sa pridali...snad to pojde lahsie..navzajom sa budeme motivovat:)

miro.83

be thin podla toho nazvu som usudil takmer na kazdej pro ana stranke najdem toto slovo. Inak anorexia nezacina vtedy, ked si uz uplne chrda na kost ale vtedy ked si odoberas strasne vela jedla a v zrkadle sa vydis stale tlstou.

miro.83

to co zjes by ma asi zabilo, to by som nevydrzal. Nejak som nenasiel v tom komplexne sacharidy, bielkoviny a zdrave tuky.

be thin

sak uz sa krotim..ale ako mna nazvat anorexiou?tak...chcem do jedaalnicku zaradit hlavne ovocie a zeleninu a kazdy den si dam tych 40km na rotopede

miro.83

be thin a ty chces akoze schudnut kolace, varenu cokoladu skus obmedzit tieto prazdne kalorie a zarad miesto toho radsej neco zdravsie a bohatejsie na vitaminy, mineraly a vlakninu.

be thin

dnes perfektne som to zmakla mysli..
na ranajky 2 chleby s pastetou a zeleninka,desiata jablko.obed zeleninovy tanier..olovrant 2chlebiky zase stou pastetou a vecera mrkva..pohyb-1hod aj nico na rotopede(40km)

myslite si ze takto keby som pokracivala tak nieco schudnem?

nbe thin

ja vacsinou dam rano do seba iba malu misku ovocia...a nemam problem vydrzat do obeda az aj s tou desiatou ze jedno jablko...toto stravovanie len zacinam...v nedelu som na veceru mala kolace...novladla som sa v pondelok som zase mala v skole 2 krat horucu cokoladu ale inak v pohode...a jedla som 5 krat do 17

miro.83

feve obavam sa, ze be thin nema velky vydaj energie uz nazov hovori o anorexii, takze pocitam ze osoba ma s tym nejaku skusenost a ma strasne spomaleny metabolizmus, ale aspon daco urcite je to lepsi zaciatok.