90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

ja som si teraz zacvicila podla edity sipeky. veru nezdalo sa to na prvy pohlad tazke, ale ked som zacala cvicit, tak som zistila ze ma to aj boli :))

a vraj kazdy stvrtok vecer cvici v bratislave v petrzalke, neprida sa niektora z vas ku mne?:))

babuliatko

ja som dnes cvicila podla dvd zory ochodnickej noo neviem ci som vobec dosla do polky :DDDDD som nevladala heh ale dala som si zavazok ze kazdy den si pozdriem a budem podla toho cvicit no uvidime zajtra

veronika

ja som pocula, ze najlepsie je cvicit rano, lenze ja sa k tomu nikdy rano nejak nemozem dokopat.. a hlavne ked mam ist napr do prace to neprichadza do uvahy..

veronika

barborka
hej, je to dost velky ubytok. ale poznam dost ludi, ktori schudli (teda nie 35, ale tak 10-20 kil) a uz si to drzia niekolko mesiacov s normalnym stravovanim.

veronika

ale prosim ta :)
ja sa fakt smejem, ked zlucujes vsetky veci do kopy.
to ako keby niekto povedal "vsetci chalani su suknickari" takze aj ten tvoj ta v tom pripade podvadza.

ale je to pravda, niekomu pomoze niekomu nie. ale nezriekame sa nicoho co nemame radi, jeme maso, zeleninu, sladke veci, slane veci, pecivo.. pizzu, torty, povinne dokonca mame cokoladu. takze by som nehovorila ze sa niecoho zriekam. skor myslim ze to je taka zabava a novy zivotny styl.

BarborkaC

je normalny ubytok 35 kil za 5 mesiacov??tolko schudla kamoska a v pohode nema ziadne problemy...a vahu si drzi,ale jej mama je z toho na nervy vtsekym tvrdi ze si rozvratila metabolizmus a ze vsetky kila da do roka naspat,nieze by ju podporila ale strasi ju,aky je vas nazor?

colbert

veronika,vies,ja to nepotrebujem citat,ale videla som na ostatnych,ktori drzali diety a co to s nimi urobilo.moja naj kamaratka mala 90 kilov.skusala vsetky mozne diety od vymyslu sveta.nic jej nepomohlo,skor naopak.nechcela chodit von,plakavala a rozmyslala aj nad samovrazdou.bolo to s nou hrozne a bala som sa o nu.potom odisla do zahranicia a zase pribrala.ale chvala bohu sa z toho dostala.chodila do nejakeho fitnascentra,kde mala osobneho trenera a ten jej napisal "jedalnicek".a samozrejme cvicila ako blazon.schudla 30 kilo a je z nej krasna holka.ale aj tak kazda dieta niekomu pomoze a niekomu nie...

veronika1

presne tak ako pise veronika, toto ani nieje dieta ale upravenie stravy,ziadna dieta ako ostatne..prikazana je voda-ja pijem malinko sirupu a da sa...zakazane je pit alkohol-ja som si dala biele vino s mineralku-malo vina- a ajstak sa da lebo kila isli dole.aj ked iba dve ale za tyzden je to super, mozno za mesiac to bude 5,este skusim par tyzdnov a budem mat skvelu postavu bez toho aby som sa tryznila..a aj si ju udrzim na to si dam fakt pozor a este len potom sa pojde so skvelou naladou do obchodov....!