Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
dobre ranko,
ja sa dnes tesim na peceneho pstruha so zeleninou a chlebikom :)
ja som vcera tjez v pohode zvladla vit.den rozmyslam,ze si zajtra dam cottage syr:)
no tak to samozrejme, bez aktivneho pohybu a cvicenia to nejde.
a mas pravdu, jedalnicek je individualny. niekto je normalne zeleninu s masom, strukoviny s chlebom, ovocie a zeleninu.
ja som vcera zvladla celkom v pohode vitaminovy den a ani som sa fakt nenazdala a uz je tu den c. 9. teraz sa chystam este len ist spat. normalne ma prekvapuje, ze uz som vcera rano mala 76 kg :o). fakt ma to potesilo velmi ...
Normalne jedenie je prekazdeho subjektivna vec, cize si mi jej jedalniciek nepriblizila. Mna by zaujimalo kolko kil tuku zhodila po tejto diete a kolko kil svalov. Neviem, ci je do tejto diety zakomponovane aktivne pravidelne cvicenie a posilnovanie.
heh, tak takto ked sa budes stravovat aj bez diety, tak sa ti podari pribrat.
ja mam znamu co schudla 18 kil a stravuje sa uz dva roky normalne a pribrala mozno maximalne 2kg. normalne ako bezny clovek. nie kazdy den vyprazany syr a hranolky, na veceru pecene kurca s ryzou a podobne a este na olovrant horalku s kusom torty.
existuje aj dieta 90 dni po, ale tu som este nevidela.
rob co chces, stravuj sa normalne, alebo pokracuj v diete, alebo ak chces este schudnut tak prejdi na 90 dni po. to uz je kazdeho vec.
ok. ale ja sa pytam inu vec. co mam robit po 90. dnoch, aby som nepribrala akoze spat? mala by som sa rozlucit s predstavou pestreho dna? ze si dam na ranajky musli s jogurtom, na obed vyprazany syr so zemiakmi a na veceru sote?
keby si si precitala knihu, tak zistis, ze 90 dni staci, aby si schudla.
ale je to zivotny styl ktory sa da drzat aj niekolko mesiacov, rokov.
Cize ked to je zivotny styl, tak preco sa to nazyva 90 dnova dieta a nie celozivotna dieta? co sa robi po tejto diete aby to bolo spravne? nechcem si totiz domyslat, to nemam vo zvyku.
Ja osobne by som túto formu stravovania ani nenazývala diétou. Je to vlastne niečo ako delená strava. Je dovolené jesť všetko, len treba vedieť, čo s čím kombinovať. Veď v zahraničí je prirodzené jesť mäso so šalátom, tak prečo by sme to nemohli aj my?