90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

fuha hodinku dobra si,podla teba ked budem kazdy den 20min na svihadle dobra volba?ked ja newjem aky druh cvicenia si mam vybrat a kolko sa mui wenowat

labu77

Ahojte babenky,
pozerám, že ste sa pekne obuly do sobotného rána. Ja som fyzicky ešte od rána nebola aktívna, no pekne som sa rozčertila!!! Riešim jednu firmu, ktorá mi poskytuje pripojenie internetu, aby som mohla s vami komunikovať a podporovať sa navzájom. Ale to je k inej diskusii.
Za tú chvíľku som si dala mandarinky (na raňajky), a na obed ma čaká rybička s pórkom a zelerom. Známa mi raz ponúkla aj výborný šalátik z paradajok, cibulky a s kapari. Úžasná kombinácia!!
No a poobede si chcem ist zacvicit...

omg

mary11> posilovacimi cvikmi schudnes tiez, len samozrejme pre vas su zo zaciatku lepsie aerobne, kde mas tepovu frekvenciu zvysenu a odburavas tuk, no posilovanim pri nizsej tep. frekvencii budujes svaly a tie su pozierace energie, ked mas svaly mozes si dovolit jest toho viacej, rychlejsie sa spevnujes a keby si to nechala tak, tak po diete, by si sice bola schudnuta ale nie pevna

babuliatko

ja cvicim podla dvd od zory ochodnickej ktore je odporucene na odburavanie prebytocneho tuku tak neviem co robim dobre.

veronika

ja cvicim cvicenia na formovanie postavy, kalanetiku a pilatesa a je to super. doma si pustim video a hodinku v klude si pocvicim. tak kazdy druhy den.

mary11

jj,kazdy den??a mozem sa spytat co cvicis?a ako dlho?lebo ja som citala ze posilovacimi cvikmi neschudnes my potrebujeme aerobne cvicenia pri ktorych potrebujes kyslik a plai sa tuk a tymto cinnsotiam by sa malo wenowat 3-krat do tyzdna po 45min nie?

mary11

a chcem sa spytat,lebo nasla som na nete aerobic video,ale je to 15 min ci to nieje malo,kebyze si to cez wikend ked budem mat cas zacvicim

babuliatko

dobre ja mam chut na feta syr ale tak maso som nemala od kedy sa zdravo stravujem:)takze mama vyhrala hehe :) by som xcela skusit ic aerobic to je ako spinning ale moje vsetky kamosky su lemry lenive a sama nepojdem:(