90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

mary11

AHOJte aj ja som nazrana,na obed som zjedla cottage syr,ale nestacil my tak som si dala este jogurt a peciwo,len ten jogurt bol smotanowany nic ziadny iny sme nemali ale newadi teraz sa chystam won trosku prejst a na weceru si dam tejzc cottage

lienulka

ahojte babenky,
ja som sa vcera citila uplne super. Prisla som z prace, dala som sa do povianocneho upratovania a vobec som nemyslela na jedlo a nebola som ani hladna. na veceru som si dala znovu ten banan s medom a orechami a tiez dnes na ranajky, lebo je to fakt super. Prave som doobedovala - vajicka na cibulke s kuskom chlebika. A som vazne "nazrana".

mary11: moja trenerka na spiningu mi poradila, ze ked chcem spalovat tuky mam cvicit podla meraca tepovej frekvencie. Tep by mal byť ak máš do 26 rokov maximalne do 151, ak máš viac už spaľujes cukry a tvori sa ti svalstvo. od 132 do 151 spalujes tuky. cize je to naopak ako to povedala omg. viac TF tvori svalstvo a menej spaluje tuky.
Na chudnutie su najlepsie aerobne cvicenia presne ako si pisala, cize aerobik, spining, beh, plavanie...
posilnovanie by som nechala na neskôr ked uz budes mat nejaky ubytok tukov.
Zelam krasny vikend.

malemaciatko

ja budem mat dnes kuracie prsia na ananase, a zeleniovy vyvar tak sa tesim:) ani mi nepride ze drzim nejaku dietu, som sice cez UH den mala pizzu aj na veceru (a bola to normalna pizza) a nenarobila skody dokonca mam o dalsieho pol kila menej:)

majka_

sa pytam len preto, lebo v 90-dnovke, ale v 2. dieli je napisane, ze potom sa nemusi jest to iste na veceru. totiz chcela by som si dat ryby, ale na veceru ich asi nezvladnem... :o(... ale si urobim asi zeleninkovy salat.

mary11

jj ja som sa sekla som tebe chcela napisat a dala som ako meno tvoje prepac:)aj ja behat,ale to sa neda wed je taa zima teraz ze konjec a ako dlho si asi chodila behavat??lebo ja nidky dlho nevydrzim max.2 tyzdne

majka_

ja som este sa len teraz zobudila, lebo som vcera vecer bola bratovi na stuzkovej na program. takze preto som aj napisala tak neskoro prispevok (co nezvyknem... fuha :o).

dnes uvazujem, zeby som si dala kus sunky so zeleninkou. ale neviem no. mame sice aj rybky. mozem to skombinovat tak, ze trebars na obed si dam rybky a na veceru 2-3 platky sunky so zeleninou? ci to bude tak velmi vadit?

veronika

to o tom svihadle pisal asi dakto iny :))
ja som chodievala behavat - tak hodinku.. s prestavkami ale, nemam nejaku extra kondiciu. ale az sa otepli, pojdem zase. svihadlo je dost tazke, hlavne ak mas nohy spolu a skaces dost vysoko, tak to je dobre aj na brucho. ja som skakala pol hodky s prestavkami a dobre som sa tiez zapotila.. vzdy tak 2min v kuse a pol minuty prestavka.