Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
....každý z nás sa musí niekedy v niečom aj trochu obmedziť..nikto z nás nemôže robiť vždy a za každých okolností len to, čo chce..
ja odpovedam na otazky, ktore mi ludia kladu, mam sa obmedzovat v strave aj v pisani podla teba?
jasne..musíme si predsa pomáhať..ale odtiaľ potiaľ..či nie?
..a ešte odkaz pe mary11..stravuj sa normálne a neblbni..ak máš chuť, daj si niečo malé pod zub, hocičo, a ak chuť nemáš, tak utekaj do postele a vyspi sa do ružova...si normálne, krásne dievča..aj ja som taká bola a mala som neustále mindráky z toho, že som tučná,,keď dnes vidím oblečenie, čo som vtedy nosila, chce sa mi plakať od žiaľu, pretože keby som sa stravovala normálne, rozumne a v zmysle hesla všetko s mierou, nemusela som sa dopracovať tam, kde som teraz..tak šup, šup do postele...a žiadne diety..
adrina> Ked sa ma niekto spyta na radu, tak mu snad nepoviem nie, i ked je to mimo tejto diety.
...milé dámy...rozhodla som sa dať svoj príspevok, aj keď som to plánovala oveľa neskôr...po tom všetkom, čo tu čítam mi to však nedá..nerozumiem totiž tomu, keď sa diskusia volá 90 dňová dieta, začíname od 2.1., načo tu vypisujú príspevky tí, ktorí nemajú najmenšie tušenie, o čo v tejto téme ide...potom tu máme nekonečný rad príspevkov a z nich sa témy týka tak možno 20% ...takže, aby sme si rozumeli-ak chcem držať nejaku dietu, resp.sa stravovať podľa nejakých pravidiel, musím si pravidlá najprv niekde naštudovať...alebo si niečo prečítam a až potom nabehnem na diskusné fórum..až mám o čom diskutovať..ide tu predsa o to, aby ste sa všetky delili kolektívne o skúsenosti, ktoré nadobúdate v smere 90 dňovej diety od datumu, od ktorého ste začali?...alebo sa mýlim? potom by sate tu nevypisovali svoje denné jedálničky, ktoré sa nezhodujú hneď v základnej veci tohto režimu,ktorou je zhodné jedlo na obed aj na večeru..ja som začala vo štvrtok, fórum som objavila až v piatok, takže som sa nechcela zbytočne zapájať, ale nedá mi...a potom odborníci na výživu aj šport typu omg..no neviem, ale k takýmto by som po rady nechodila..radšej si nájdem seriózne info niekde inde...myslím, že je lepšie sa tu podporovať a deliť sa o skúsenosti s jedálnym lístkom akombináciami, ktoré nájdete v knihe..nie také, ktoré si okamžite upravujete samotné...myslím, že na to je lepšie trošku vyčkať..90 dní je dlhá doba..najprv sa držím toho, čo je napísané, a keď to bude fungovať potom experimentujem...ale možno sa mýlim..tak len toľko:-)) držím palce všetkým normálnym a pri zmysloch-))
pardon, LDL :)
mala som namysli HDL(high density lipoprotein), cize ten "zly" cholesterol.
martinaT> cholesterol ti upchava cievy, to ci vytvara podkozny tuk je bezpredmetne, lebo aj keby si jedla len slaniny, tak pokial to spalis, mozes byt stihla, no mat zacpate cievy a dostat z toho infarkt.
........................................rada by som vedela ze jedla ktore obsahuju vysoky cholesterol tak sa z nich pribera urcite??
Dakujem,ak odpoviete.