Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ja sa hrozne hrozne hanbim. som strasne nenazrata... na obed som normalne zjedla francuzske zemiaky, ale teraz poobede som si dala pecivo s maslom (a nebolo celozrnne ale tmave - krajec chleba) a teraz na veceru som si dala taku mensiu hrst kesu-orieskov. je to az tak hrozne? neviem, kde patria oriesky, ale proste som ich spraskala dneska. uz fakt nechcem chlieb ani vidiet. je to hrozne... hanba mi :o(
Ahojte babenky,
človek tu nepríde jeden a pol dňa a diví sa, čo sa to tu všetko udialo:-O
Tym co sa ucia, drzim palce a zavidim jednym očkom, ale neobocujme od temy.
Ja som si dnes uvarila skrobovu bombu. V bio predajnach, určite kupite i vo vacsom hypermarkete country zmes a to vam je taka dobrota, ze si to obcas uvarim v tento den. Pridam dam este zemiaky a mrkvu a je z toho vyborna polievka.
Na zajtra som si pripravila paradajkovu, skor zeleninovu mixovanu omacku s cestovinami, len premyslam, co si dam ako zakusok.
Kilecka som vobec nevazila, vlastne som sa chcela s vami podelit aj o caji Hannasaki. Niekto pisal, myslim Babuliatko, ze chuti hrozne, ale baby, da sa to vydrzat. Ten kto ma rad bylinkove caje, tento vam bude isto chutit.
Tento tyzden som sa nedokopala cvicit, kvoli istym problemom, ale drzte palce, aby mi to buduci vyslo. Ved sa hanbim sama za seba.
Mate niekto nejaky zaujimavy recept na UH den. Rada by som nieco zaujimaveho vyskusala. Tak piste baby, budem sa tesit..
ahojte babenky,
ja som dnes papala ryžu so zeleninkou a k tomu kapustovy salat. Na veceru to iste. Stale zabudam na vyvar. Za celu dietu som si ho dala len 1krat. akú úlohu tam vlastne ten vývar hrá? neviete náhodou?
Baby ja sa tiež učím na skúšky tak viem o čom hovoríte. dnes sa mi tiež absolútne nechcelo, ale ked dám malú do postele tak to musím rýchlo napraviť. :o)
Inak už sa cítite lepšie? predsalen už dietujeme 10 dní ak dobre počítam. Mne už aj bruško splaslo aj na stehnách mi ubralo, ale neviem koľko...chcem sa nechať ešte troška dlhšie naťahovať...:o)))
ahooojtee,mohli by ste mi poradit s nejaakyym novyymi receptami na tu 90-dnovu dietu,nejaakee uuplne novee pestree dakujeeem,azet.sk:)/
majka:ja mam taku unavu uz 3 roky :DDDD z letnom sa mi este xcelo lebo som vedela, ze musim spravit skusky a idem prec,ale teraz vobec.som proste lajdak.ja sa ucim len na zapocet a to som sa uz ucila takze tak.uvidime ked zacnem od utorka na statnice ci sa bude xciet :)
34:akoze prepac napisala som namiesto troskou torkou.toto ti vadi?podla mna je horsie ked niekto nevie napisat i/y ako moje preklepy.nie som tu na hodine strojopisu,ale dam si pozor hahaha
ahojte ja som si dala na obed salat z kukuricou no vykydla som tam celu kukuricu z konzervy a ktomu celozrnnu buchticku,a niesom wobec hladna,idem akurat na prechadzku,a co si mam dat teda na weceru?rozmyslam ze soju to mozem nie?
34 - si nejaka mudra nemyslis? ci si vystudovala slovensky jazyk a teraz tu mienis buzerovat niekoho, komu trebars vypadne jedno pismenko v slove?
keby ste sa radšej naučili pravopis niektoré namiesto tých rečí
aaaaaaaaa babuliatko... tebe sa chce ucit? ja sa mam naucit 18 otazok do utorka na skusku ale absolutne sa mi nechce. fakt neviem, jak toto zvladnem :o(... ako sa vies prinutit do ucenia? mna akoze vzdy skola bavila, ale prichadza na mna akasi unava, ze sa mi nic nechce...
aj ja som mala dnes zemiaky ale uvarene v supke a potom zapecene s torkou olivoveho oleja a korenia. a k tomu zelenina no mam dost :) este si dam cajik a sup sup na ucenie.