Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
no ja som si dneska dala francuzske zemiaky. bola tam zelenina ale hlavne vela zemiakov. nie som expert vo vareni, moja mamka zvykne varit (i ked by som sa mala i ja zacat uz ucit ;-), ale som si myslela, ze tam ide nejaka smotana alebo muka alebo co, ale som zistila ze tam neslo nic, tak som si dala toto. chyba to asi nebola, lebo ze vraj sa ma jest len dusene a varene jedlo, ale ved nie je to velikanska chyba, ked zje niekto napr. zapekanu zeleninu alebo co. a to iste si myslim aj o zemiacikoch... ci nemam pravdu?
kukurica je obilnina takze by mala patrit k uhlohydratovemu dnu,ale nasla som ju aj pri inych dnoch takze asi mozes.
ahojte chcem sa opytat a kukrica kam patri??ja som si dneska na obed robila salat z kukurice paradajky sampionov celkom fajne:)aa k tomu si dam soju,a uuz som zjedla 1 celozrnnu buchticku,bola som dost hladna
zuzana:napis adresu a ja ti ju poslem
omg mne nevrav napis editorom :)
mary11> ano tento plan, ktory si zvolila je vhodny.
babuliatko> kuskus sa vyraba z psenice, cize je to uhlohydrat, inak povedane cukor. Skrob je polysacharid, cize tiez uhlohydrat.
dobree ranko:) den X. pred nami xixi :) inac vcera som si citala tu druhu knihu,ze 90 dni po a tam je kuskus zaradeny k skrobom tak uz fakt neviem,lebo podla mna to je uhlohydrat.tak asi si ho nedam ani v jeden den lebo neviem :(
aj podla mna by bolo dobre kebyze si zalozis vlastnu temu,elbo niektore baby si vybrali toto a mooze ich to pomylit,no ja si dneska warim soju so salatom:),takze 3-krat do tyzdna ked dam beh,alebo plavanie?bude to ok?a potom k tomu daka kalanetika?