Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
adriana:mne sa dari v ramci normy :)dnes som mala prvy zatazkavajucu skusku som bola vonku a kamarat pre domnou jedo vyprazany syr a hranolky a vobec som na to nemala xut tak som sa tesila:)takze myslim,ze to zvladnem :)
Babenky ako ste teda prežili ten náš dnešný "bielkovinový deň".
Ja som si na večeru dala len kuštik celozrneho chlebika s maslom a zeleninkou. Dokonca som bola na navseve a nicim okrem vody som sa neponukla. Tak tomu uz hovorim pevna vola.
Mozno to bude tym, ze som spoznala jednu koleginu, ktora touto dietou schudla 20 kg a svoju vahu si drzi a je rok po diete.
Takze dufam, ze som vam pridala troska motivacie. Zelam dobru nocku.
:o)))
Nebola som tu asi pol dna a nejako vela prispevkov tu pribudlo, ale zda sa mi ze nie vela z nich sa týkajú diskusie, na ktorú toto fórum cooldjka vytvorila.
Nechcem týmto nikoho ani uraziť ani odradiť, ale predsa len.
Názov diskusie je:
90-DŇOVÁ DIETA - ZAČÍNAME OD 2.1.
tak podla mojho nazoru je troska nezdvorile,ked sa tu diskutuje nie o tomto. Ja nehovorim, ze tie ostatne prispevky nie sú zaujímavé - práve naopak. Ale narúšajú všetko o čom sme tu diskutovali predtým.
bolo tu poskytnutých veľa iných cenných rád na chudnutie, ktoré sú však iný spôsob chudnutia, akým sme my začali. Nebolo by dobré si vytvoriť vlastné fórum na tento iný spôsob?
Nechcem, aby to niekto bral osobne, ale naozaj sa prosím držte témy, lebo tie ktoré to tu rozbehli a majú chuť v tom pokračovať, aby o tú chuť náhodou vďaka tomuto neprišli.
Ďakujem za pochopenie. :o)
omg-už si si naštudovala, o čom je táto dieta?
babuliatko> ty by si to potrebovala
nedietujemm, rozdavam rady pre tych, ktori si o ne pytaju a odbornik na vyzivu s papierom nie som, zatial. Prisla som sem omylom a zacala citat, moj prvy prispevok som napisala len nedavno, ked mi nedalo nereagovat... mozes si precitat.
..babuliatko-súhlasím...inak, ako ide dietovanie?:-))
..pravdu zvyknem mať minimálne 8x z 1O:-)) takže je celkom možné, že teraz sa mýlim...prečo si tu? aj ty dietuješ? alebo len rozdávaš rady? si odborník na výživu?
ja navrhujem temu: Mudr. omg radí :DDDDD
adriana> preco si myslis, ze mas pravdu? Co s clovekom, ktory sa neobmedzuje?