90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

jasmína

ahojte, chcela by som sa pridať k 90-dňovej diéte,niečo podobné siom už raz absolvovala aj keď to bolo o niečo kratšie.

adriana

mne chutí až priveľmi:-))a aj som si to rozložila podobne..akurát ráno som nestihla nič jesť okrem kávy lebo som bola pre mamu v nemocnici..možno mi chýbala raňajšia dávka ovocia:-)) no uvidím nabudúce...

veronika

pardon za duplicitnu spravu, dala som f5 a dala sa tu odznova.

adriana - ja ked som zacinala prvykrat tak pred rokom, tak som byvala hladna. ale teraz nepocitujem porebu jest.
na ranajky si dam jablko, o dve hodky banan, o dve hodky na obed osm si spravila salat z jedneho bananu, pomaranca, jablka a hrusky a bola toho taka kopcovita misa, ze som to este na vceru dojedala, takze som sa hladna fakt necitila.
treba si to zorganizovat a jest pravidelne a uvidis ze ta hlad prejde.
alebo ak ti nechuti, tak si kludne uvar zeleninu, ak myslis, ze ta zasyti. alebo surovu zeleninu.

veronika

ahojte babky, virus mi zdevastoval notebook, tak som tu nebola chvilu a vidim ze sa to tu dobre roluje :)
myslim ze na jednej strane je tu sloboda nazoru a omg a ini tu mozu pisat co chcu, ale na druhej zase.. je pravda ze potom cloveku unika kontext a odbocuje sa od inych veci, ludia zabudnu odpovedat na otazky tykajuce sa tej temy... a je to tu potom take ine.

dnes som mala rizoto, ale v poslednych dnoch nemam ani nejak chut jest kvoli skuskam, ale tak uz len tyzden a je to v suchu dufam :)

pekny vecer prajem

btw ja ked som hladna v ktorykolvek den, tak si dam pre istotu len nejake jablko, alebo iny kus ovocia. rozhodne je to lepsie ako nejaky chlieb s maslom alebo ine veci.
a pre istotu (ked nie som u rodicov teda) v chladnicke nedrzim potraviny, ktore nemam dovolene jest. neverili by ste, ako to pomaha :)

adriana

ahojte..takže dnes konečne k veci:-)) ako som už písala, začala sm neskôr ako vy, takže som momentálne len na štvrtom dni(teda prvom vitamínovom)..a keďže som vo svojej podstate dosť nedisciplinovná:-(( vymýšľania všelijakých receptov a napodobenín by ma zvádzali k porušovaniu dietnička:-)) idem presne podľa knihy..v zásade porušujem len to, že si dávam kávu s mliekom, lebo inak ju nedokážem vypiť..no aneviem ako vy,ale dnes som celý deň dosť hladná:-(( vydržala som to tak ako treba a som na to celkom pyšná, ni ale teraz som už preventívne nasúkaná v posteli, aby som sa náhodou do niečoho nepustila...býva ešte niekto hladný vo vitamínové dni?

babuliatko

labu:to som pisala vtedy ked som este nebola natrenovana, lebo to som ho pila asi pred pol rokom.teda vtedy ked som sa rozhodla,ze xudnem ale az take hrozne to nie je :)kedze teraz pijem denne 3x Pu Erh a aj teekanne bylinny caj asi si zvyknem aj na tento.inac co je ta country zmes? a tu je recept no neviem ci sa to bude dat jest: Halusky zo špaldovej muky

Cesto som urobila len z vody a muky (+ troska soli), pretrela cez hrubsie struhadlo na zeleninu (aby boli drobnejsie a viac zasýtili)
Na olivovom oleji som opražila do sklovita na rezance nakrajanu ciluľu a pridala som kôprovú vňať.
+ salat z cinskej kapusty.to mi poslala jedna baba ktora tiez chudne.ja si nevarim recepty z tej knihy lebo neviem ci ma nenadxlo skor lovim recepty na jednej stranke pre maminky:)ja som si kupila spagety zo spadlovej muky tak si zajtra spravim tak uvidime.

veronika

ahojte babky, virus mi zdevastoval notebook, tak som tu nebola chvilu a vidim ze sa to tu dobre roluje :)
myslim ze na jednej strane je tu sloboda nazoru a omg a ini tu mozu pisat co chcu, ale na druhej zase.. je pravda ze potom cloveku unika kontext a odbocuje sa od inych veci, ludia zabudnu odpovedat na otazky tykajuce sa tej temy... a je to tu potom take ine.

dnes som mala rizoto, ale v poslednych dnoch nemam ani nejak chut jest kvoli skuskam, ale tak uz len tyzden a je to v suchu dufam :)

pekny vecer prajem

btw ja ked som hladna v ktorykolvek den, tak si dam pre istotu len nejake jablko, alebo iny kus ovocia. rozhodne je to lepsie ako nejaky chlieb s maslom alebo ine veci.
a pre istotu (ked nie som u rodicov teda) v chladnicke nedrzim potraviny, ktore nemam dovolene jest. neverili by ste, ako to pomaha :)

babuliatko

labu:to som pisala vtedy ked som este nebola natrenovana, lebo to som ho pila asi pred pol rokom.teda vtedy ked som sa rozhodla,ze xudnem ale az take hrozne to nie je :)kedze teraz pijem denne 3x Pu Erh a aj teekanne biliny caj asi si zvyknem aj na tento.inac co je ta country zmes? a tu je recept no neviem ci sa to bude dat jest: Halusky zo špaldovej muky

Cesto som urobila len z vody a muky (+ troska soli), pretrela cez hrubsie struhadlo na zeleninu (aby boli drobnejsie a viac zasýtili)
Na olivovom oleji som opražila do sklovita na rezance nakrajanu ciluľu a pridala som kôprovú vňať.
+ salat z cinskej kapusty.to mi poslala jedna baba ktora tiez chudne.ja si nevarim recepty z tej knihy lebo neviem ci ma nenadxlo skor lovim recepty na jednej stranke pre maminky:)ja som si kupila spagety zo spadlovej muky tak si zajtra spravim tak uvidime.