90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

adriana

mám ešte jednu otázku..aký je to čaj HANASAKI? ja sa nalievam zelenými čajmi, vraj urýchľujú metabolizmus?:-))

adriana

...no vy krásne vysoké môžte mať toľko čo ja teraz, teda 65kg:-)) ja mmám ledva 164cm, preto sa chcem dopracovať pod 60kg:-))v podstate cieľ je ten istý ako váš..akurát, čím je človek starší, tým sú podobné ciele ťažšie dosiahnuteľné..iné je chudnúť v 25 a iné v 35, kde som sa už ja akosi dopracovala:-))

lienulka

Ahojte zienky,

Majka_ Maji a ty teraz kolko vazis? Ja mam 175 cm a na zaciatku diety som mala 83 kg. tiez si davam male ciele, ze zatial tych 79, ked budu, tak 75kg. keby som sa dostala na tu vahu 65 - 70 kg, tak by som bola velmi stastna. Je to trosku velke cislo s porovnanim na ake sa chcu dostat ine babenky, ale ked som mala na strednej tolko kg, tak som bolo "sexica". Lenze ja mam asi tazke kosti, preto aj ked som viac vazila v porovnani s inymi vyzerala som ako ony.

zajtra máme pred sebou vitamínový deň - už tretí. Dočítala som sa tu že začína ďalšie fórum od 12.1. to je supere, nie? musime tým kockám dat trosku motivacie.
Inak je tu niekto okrem mna kto sa este od zaciatku diety nevazil?
Ja som sa nevázila,ale výsledky sú vidno. Aj sa priznam, ze sa troska bojim odvazit, ze to na vahe vidno vela nebude, ale citim sa akoby som mala aspon o 5 kg menej. to by bolo super.

Prave obedujem, lebo som bola u zubarky, tak nestiham. Papkam cestovinku s orechami a na veceru si dam tiez ale s makom. Sladkost som este za celu dietu nemala, tak to nechcem porusit. Po vianociach nemam na nu vobec chut. Mozno neskor.

babuliatko

ahojte...no ja som dnes zacala pit ten caj hannasaki noo musim sa donutit aspon 4 salky vypit:)teraz pijem druhu... a idem si dat cestoviny s brokolicou ale nevyzeraju nejak vaaabne:)ale hlad je hlad...inac ja pred tym ked som nedrzala tuto dietu som ani nevela nejedla by som povedala,ze teraz jem viem,len mam urcite problemy - zenske a preto neviem schudnut.

majka_

ja by som moc chcela schudnut na 65-64 kg. mozno je to dost malo vzhladom na moju vysku (178 cm), ale viem, ze som sa citila pred par rokmi, ked som tak vazila celkom dobre. a ak schudnem na 60 (co niektori budu povazovat za podvyzivu, ale tak to nebude), budem taka happy, ze koniec. ale to je uz asi dost malo kg.

ja si inak davam len male ciele. ked som vazila 79 kg, tak som hovorila, ze chcem schudnut na 75 (a uz mam 75,5). ked budem mat 75 kg, tak mi bude stacit 70 kg... proste nechcem si hovorit, ze rychlo schudnut 15 kg, lebo viem, ze to nezvladnem. proste ludska psychika no... :)

adriana

..s tým "opráskaním" v dni pred vitamínovým som na tom podobne:-)) takže už sa teším, až bude vitamínový spásou:-))
..pozitívne je, že som vydržala..dnes mám lososa, už sa naň celkom teším, aj keď ryby okrem grilovanej a údenej makrely nemusím ( a tie dve by som zrovna nemala, lebo makrela je tučná ryba:-))
..tak asi idem na to..aj s vývarom, ten mi tu vadí najviac:-((
..inak, za prvých 5 dní mám dole 3kg...viem, že je to voda, ale dnes ráno som mala už len 65kg:-)) až tam budú dve 5, budem najšťastnejší človek na svete:-))

adriana

..s tým "opráskaním" v dni pred vitamínovým som na tom podobne:-)) takže už sa teším, až bude vitamínový spásou:-))
..pozitívne je, že som vydržala..dnes mám lososa, už sa naň celkom teším, aj keď ryby okrem grilovanej a údenej makrely nemusím ( a tie dve by som zrovna nemala, lebo makrela je tučná ryba:-))
..inak, za prvých 5 dní mám dole 3kg...viem, že je to voda, ale dnes ráno som mala už len 65kg:-)) až tam budú dve 5, budem najšťastnejší človek na svete:-))

adriana

majka_

ADRIANA: no aj ja, hoci som uz par krat zacinala v minulosti 90-dnovu dietu som bola teraz kus hladna v 1. vitaminovy den. ale teraz uz mam vlastne 11. den, zajtra ma caka vitaminovy a normalne sa na neho tesim. a to len z jedneho dovodu - pocas tychto 3 dni, ktore su pred vitaminovym sa riadne opraskam (hoci zjem aj malo, ale zaludok si tak zvykol) a tak je vitaminovy den akasi spasa pre mna, ze sa nemusim uz tak prepchavat ale ze si zaludok oddychne. a najma sa tesim na vodny den, ktory uz bude coskoro.

a inak... juj zas som nedisciplinovana a sa v kuse vazim (ale nemeriam, ale citim, ze su mi volne rifle, ktore mi boli obtiahnute) a som zistila, ze mam 75,5 kg (a to aj napriek tomu chlebiku vcera poobede). takze sa tesim. ako ste na tom vy?