Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
to labu
..obdivujem tvoju vôľu...absolútne netuším, či by som niečo podobné dokázala...držím palce palce do ďalšej desiatky:-))zhodila si to všetko 90 dňovou dietou, alebo aj inými dietami, či cvičeniami?
to slnko 331
..mám dcéru, ale má už 15 rokov..po nej mi toho veľa nezostalo, teda kilogramov:-), dokonca som pred ť rokmi mala vysnívaných 55, ale potom to tak nejako šlo najmä v súvislosti s mojim večerným prežieraním nahore...teraz po vianociach mi už boli aj prstene malé:-)) a zrkadlá som chcela pozakrývať veľkými plachtami...tak dúfam, že to pod tú 60 dotiahnem...chcem vyzerať dobre aj kvôli práci, dnes to je bohužiaľ tak...
...inak dnes som mala bielkoviny-losos so zeleninou bol super:-)) dokonca som zvládla aj vývar, treba ho viac zohriať, potom je to s ním menej namáhavé ako len s takým vlažným:-))
cavte mam asi cez 80 kil a chcela bi som schudnut mam 1 decko ked sa neprepchavam tak to funguje ale niekedy si toho dovolim viac
labu: kolko toho caju vypijes za den?
ahojte ja mam tjez kilo dole:)a citim sa lepsie,no uz sa tsim na ten vodovy ako tu napiseme nase vysledky:)),ja som mala na obed spagety malicko,a musli tycinku som chora tak moc mi nechuti jest
to lienulka
teraz vazim 75,5 kg (rano som mala tolko). zacala som chudnut, ked som mala 79 kg, lebo uz som sa na seba nemohla pozerat. som vysoka 178 cm, takze som s vyskou celkom spokojna. ide mi o to, ze 22.1 mam ples a chcela by som v tych satach, ktore budem mat dobre vyzerat. je pravda, ze vyska je dost velkou vyhodou, lebo sa pamatam, ze raz sme sa 3 kamaratky vazili a vtedy viem, ze mi jedna kamaratka tipovala 60 kg na moju vysku a postavu. a vysledok? mala som 80 kg. som si pomyslela, ze aj keby povedala 65 kg, tak je to i tak 15 kg rozdiel. takze som rada, ze som vysoka. ale i tak by som chcela schudnut a dobre vyzerat. totiz sa chystam este min. na jednu svadbu toho roku (moja sestra) a mozno budu este dalsie 2 svadby (bratranec a sesternica), takze nechcem si kupovat napasovane saty. chcem take pekne aby mi tvarovali zaroven postavu.
nedavno som si jedne skusala a na hrudi vyzerali celkom dobre, ale mala som ich vypasovane na brusku (to mi vytrcalo trocha) a na zadku (tiez boli obtiahnute). ale inak, kebyze som stihla, by boli krasne. takze ja chcem chudnut najma pre dobry vyzor a pocit.
Ahojte dievcata, zdravim Adrianu, sme na tom rovnako, vaha,vyska,vek. Mne kila zostali po porode, mas deti ?
to veronika
ked si spomeniem, ze som niekedy mala 95kg, no pravda nebolo a nie je to nic s cim by sa dalo chvalit.
Zlozvykoch som sa niektorych uz zbavila to mas pravdu. Nemam doma veci ktore nejem, ani chipsy a to uz vobec nejake coly a fanty. Uz niekolko rokov nesladim ani kavu ani caj, a nejem vyprazane jedla. Pravda nebyvam u mamy a premyslam cim sa stravujem. Aj ked priatelovi velmi rada vyvaram a nedrzim dietu, jem to iste co on, ale v polovicnych davkach. No ale jedneho hriechu som sa nevzdala a to je dobra cokolada. Tej neviem dat zbohom...
wau labu, tak to ti uprimne fandim :)
to som netusila ze tolko toho mas za sebou, tak to potom nemas velke problemy so "starymi zvykmi" :))
to adriana
Hannasaki je zmes zelenych cajov podporujuci chudnutie, je zohnat ale asi iba v lekarni.
No a chudnut v 30 sa da, to mas pravdu, len to ide trosku pomalsie a tazsie.
Ja som zacala pred tromi rokmi a mam za sebou na vysku 167 cm uz 25kg dole, lenze este je potreba..