90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika1

jej tak to ste ma potesili,lebo ja sunku moc lubim a je tam aj omeleta so zeleninou aj to a na jednej strne je aj upecene kura a to s nejkym zel.salatom by bolo super.dakujem za radu,inak uz mam dole 3 kg este potrebujem 4-5 a budem stastna jak blcha...

lienulka

Ahojte babenky,
dnes máme pred sebou ďalší ovocný deň. Ako nám to pekne uteká.
veronika1 - nemusíš sa vôbec držať receptou podľa knížky. Kludne si môžes variť podľa seba, dôležité je aby si jedlo pripravovala zo surovín, ktoré môžeš v ten deň papkať...

labu: ked som bola stredoškoláčka, tak som držala nejaký čas tú tukožrúcku dietu - kapustovú aj som niečo zhodila,ale už si nepamätám koľko.
Kamarátka ju tiež držala, po pôrode schudla okolo 20kg, ale potom zostala znovu tehotná a po tomto tehotenstve to nabrala späť.

adriana

ja som 6 deň:-))
začala som 8.1.

..dnes som si dala ráno tie namočené slivky, ale dosť ma z nich bolí žalúdok...
..a tú materskú ti asi hodne závidím...uži si, pokiaľ môžeš:-))
..odkiaľ si?

slnko331

adriana,
ja mam 16 rocneho syna s vahou som nemavala problemy, mala som 52-55kg dost dlhe roky, teraz mam 20 mesacnu dceru a kila isli hore asi preto, ze som doma a viac si matersku uzivam, ja mam dnes 5ty den, zacala som 9.1.2009.

malemaciatko

veronika1..myslim ze mozes, ja tie recpety tiez menim podla chuti,dodrziavam dni a mnozstvo a kilecka idu doke;)

veronika1

baby mam jednu surnu otazku:jete namiesto masa aj sunku,studovala som si vsetky recepty v knihe a na neviem kolkej strane je aj sunka-chuda namiesto masa a aj kura-pisane ze jest pecene,to mozem aj teraz ked som na 11.dni a recept na pecene kura na napr.77 strane????

labu77

Ahojte dievcata,
tak dakujem za pochvalu, ani neviete, ako mi je dnes zle uz len z toho, ze vy ma tu chvalite, a ja som sa dnes prezierala (nebolo to az tak zle ako to vyzera napisane v tychto riadkoch)
25kg som neschudla iba 90.dnovkou, tu som drzala po prvy krat az pred rokom. Skor musim povedat, ze som si uvedomila, ze nechcem vyzerat tak ako som vyzerala a hlavne jedna fotka mi bola vystrahou, tam bolo tych spominanych 95.
Zacala som chodit do posilnovne, na aquaerobik, viac peso nez elektrickou a vytah som poznala iba s nakupom. No a hlavne ma v tom podporoval moj priatel. To bolo asi to, preco som sa rozhodla, ze musim so sebou naozaj nieco robit.
Zmenila som svoju stravu, ako som spominala, u mamy som trikrat do roka, tak to vydrzim, ale skor im uvarim nieco ja, a ich to potesi. Hlavne mojho brata a svagra :-D
K otazke kolko caju vypijem - kedy ako. Niekedy 2-3l, niekedy menej. Ak si dam kavu, tak menej. Ale snazim sa pit aj vodu. Prave na Vianoce som si dala darcek filtrovaciu konvicu Brita. Videla som ju u svojej kamaratky v Londyne, a kedze som ju nedostala, kupila som si ju sama. Od tej doby mi aj viac chuti zeleny caj. Z prefiltrovanej vody caj nema povlak, ktory vlastne ten caj tak kazi.
A co vy babenky, drzal uz niekto z vas nejake diete, ktorymi ste zhodily aspon nieco malo?

lienulka

labu - mas aj moj obdiv, fakt si tolko schudla? kebyze aj ja tolko schudnem, aj keby to bolo tiez za tri roky, ale oplatilo by sa. SUPER:O)

majka_aj ja idem 24.1. na ples, tiez by som chcela vyzerat dobre, ale mam tento rok aj statnice v maji, a mozno budem hladat novu robotu a predsalen v lete sa chcem citit dobre, ked sa obleciem do obtiahnuteho tricka. nie si rukami zakryvat "faldy" na bruchu. Neznasam to...
Manzel sa ma pyta, preco chcem chudnut, ze ved jemu sa pacim. Jemu sa to povie, ked nevie ako je to citit sa ked sa musis hambit za svoje telo.

Bola by som stastna, keby za tých 90 dní schudnem 15kg, co je velmi vela. Zda sa mi to neuveritelne, ze sa to a viem, ze sa to da. A zaroven sa na to tesim, lebo viem, ze to dokazem a to vdaka tomuto foru. Fakt mi to dodava sily, motivacie...
Je to proste super.

tenajka

Ahojte,ja som už 90dňovú dietu držala v lete a schudla som asi 15kg,potom som si dala pauzu a teraz idem ďalej.Začínam dnes t.j.12.1.2009 tak mi držte palce.Chcem povedať že som nepribrala ani deko len mam čo ešte chudnúť tak mi držte palce..