90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

adriana

..ja som zo SE, takže zdravím všetky krajanky..vyzerá to, že Záhorie je nejaké úrodné, keĎ nám treba všetkým zhodiť:-))
..čo sa týka vodného dňa, nemám z neho žiaden mindrák..je totiž stráááááášne ďaleko..najprv sa tam bude treba dopracovať cez 6 vitamínových, ktoré tiež nie sú zanedbateľné...a keď zvládneme tie, vodný bude hračka:-))

veronika1

babenky nebojte sa aj ja tiez prehreskujem,nepijem vodu-iba sirup,sem-tam zriedeny dzus s mineralkou a tiez som si kupila caj vitax,bilinkovo-jahodovy,vhodny pri redukcii hmotnosti a da sa pit,skusala som aj ten pu-ehr ale ten sa neda..ja by som este potrebovla asi do 5 kil dat dolu,lebo v septembri sa vydavam,momentalne som na materskej uz druhy rok a som z trnavy...ja netusim ako zvladnem vodny den..to fakt neviem

malemaciatko

no tusim sme sa tu stretli same zahoracky:D ja som tiez, velke levare:)
ja som mala na ranajky banan a caj, teraz budem mat obed z 1 bananu, 1 jablka a 1 pomaranca nakranajne na kusky s troskou medu a 1 lyzickou oleja, nech sa mi tie vitaminky vstrebavaju:D

veronika

a baby - aj ja som zo zahoria :) taka mala dedinka, 15km od skalice, 20km od kutov :)
ale studujem (denne) aj pracujem v BA.

adriana

a zabudla som...dnes som mala rizoto , ktoré je v knihe na 6 dietny deň...doteraz som ani netušila, že rizoto bez mäsa môže byť tiež skvelé:-))
..skúste, je naozaj dobré...

adriana

to slnko331

:-)) aj aj som zo Záhoria..kúsok za Kútami, ale pracujem v BA

to all

ja svojim spôsobom prehreškujem každý deň:-)) káva s mliekom..inak ju totiž nevypijem..ale polepšila som sa, lebo si ho dávam oveľa menej ako predtým..a keďže krabicové 0,5% mlieka sú z väček časti voda, neberiem to ako prehrešok...veď nesladím a doteraz som sladila teda hooodne:-))

lienulka

veronika - mas pravdu s tym prehreskovanim. ja sa tiez snazim dodrziavat to uplne. tiez nechcem schudnut len nejakych 5kg. ale aspon 15kg. ved ked chcem sladke tak si nan pockam az do UH dna, ked mam chut na chlieb s maslom, tak pockam do bielkovinoveho. ale kocky, ktore nemusia vela zhadzovat, tak im to nemajme za zle. Ved ony si to môžu dovolit. :o)

Inak ako to dnes ide babenky? Ja som mala predchvilkou obed - tanier ovocia. 1 banan, 1 pomaranc a 2 kiwi nakrajane na kusky. Mnamky papinka. ked pridem domov asi dusenu zeleninku.

veronika

ahojte :)

tak ja sa pochvalim ze neperhreskujem :)
aj ked som mala sancu velakrat, tak jednoducho nie, lebo si poviem ze fakt je pre mna dolezite a chcem dat kila dolu. nie su to dve-tri. ale tak desat ak by sa dalo by bolo super.

ale prehreskovala som, ked som minuly rok drzal atuto dietu len tak.. ze ak schudnem, tak bude fajn, takych par kil, ze o nic nejde.

takze vam drzim palce a fakt si nerobte zle. ak chcete schudnut, tak sa zaprite. alebo ak uz ste hladne, dajte si to ovocie, alebo zeleninu.

prajem pekny ovocny den :)

slnko331

adriana,

som z BA, teraz byvam na Zahori, neviem, ci je materska vyhodou, co sa tyka diety, pretoze varit musim, ale jem nieco ine, ak si v praci zoberies si z domu a nic Ta nelaka, tak ako ked si doma.Dnes mam bielkoviny, tak varim kuraciu polievku.