90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

majka_

ja som dnes ani nemala cas mysliet na jedlo, lebo som mala skusku. poslednu v tomto semestri (mam Acko :o) juchuuu). ale zjedla som 3 banany za cely den a malu konzervu kukurice. a teraz si spravim asi ten banan s orechmi :)

mary11

dakujem za nazor,ja sa snazim tiez neporusit,ale ked hej tak to nieje azt take zavazne ze by som nabrala kilo napr.dneska som mala este jeden pernik a pre mna uspech ze som potom nevyzrala polku chladnicky:Dmusim to tak hnuisne powedat uz aj mama mi wraweala,ze wela jem:)

sissssa

aj tak ma veronika pravdu, ze ked si das liter vody naraz, vstrebe sa ti mozno polovica a ostatok vylucis. Radsej si daj velky pohar, po niekolkych minutach dalsi a pod

veronika

btw liter vody na jeden raz ti nepomoze, lebo tvoje telo zuzitkuje vodu postupne ako ju potrebuje.
takze je rozdiel ci vypijes liter za dve hodiny, alebo liter za 5 minut :)

babuliatko

ahojte ja som dnes bola v skole na zapocet tak som nestihala pit a jest som jedla v autobuse hehe :) tak teraz som do seba sasukala liter vody :) ked si spomeniem,ze pred tym som do seba cistu vodu ale musela som mat ochutene je mi smiesne.

veronika1

vitaminove sa podla mna celkom daju zvladnut,vzdy si na obed uvarim zeleninu,pijem dzusy,papam neslane jadierka-povolene je 10dkg vrecusko na den alebo neslane neprazene arasidy,aj banan dost zasiti a ktomu 2-3 caje tiez vypijem.veru vodny je daleko,a som zvedava ked sa po vodnom postavim na vahu