90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

slnko331

A este jedna otazka, kam by ste zaradili topinambur? Mam ich par v zahrade, neda sa k nim dostat, lebo je zamrznuta zem.

adriana

to slnko331

..uvažujem neuvažujem..to je dlhá debata:-)) zatiaľ som tam kde som, aj kvôli malej...
..čo sa týka kandizovaného ovocia, to by som radšej nejedla..podľa mňa tam ide cukor..alebo sa mýlim?
..a na kukuricu si treba tiež dať asi pozor...čím sa kŕmia kačice, husy aj prasiatka aby mali peknú slaninu?:-)) predsa kukuricou, či nie? a to my teda nechceme:-)))
..ja kukuricu milujem,ale teraz sa jej snažím trošku vyhýbať..

slnko331

Ahoj dievcata, zdravim Zahorie, ja som bola vcera v Malackach nakupit ovocie a zeleninu, kupila som aj susene, ale doma som zistila, ze som si tam hodila aj kandizovane ovocie a neviem, v ktory den ho mozem jest, v sacharidovy alebo ovocny, poradite?
Adriana,
ja byvam 20 km od Malaciek a tam som aj pracovala a asi aj budem po materskej. Tebe sa asi zle cestuje do BA, neuvazujes o niecom blizsie?

lienulka

ahojte babenky,
ja som z PN, ale vas zahoraciek je tu nejak vela. tak tusim sme vsetky znovu zvladli pekne vitaminovy den.
tesime sa zajtra na masko. Ja si upeciem kapra. mnam mnam.
dnes som papala aj kapustu s mrkvou a chrenom v takom naleve - je to super. vytiahla som si aj jahodky z mrazaku, ale k tym som sa este nedostala. asi az zajtra.
Majka to mas super uz po skuskach, nemusis sa stresovat aj dieta pojde lahsie. ja mam stvrtok a tiez buduci este jednu - snad poslednu. nech uz je po nej.

majka_

dakujem babuliatko :o). mam este 3 tyzdne volno a tak ma napadlo, ze si vezmem aj dalsi studijny odbor. totiz od noveho roka otvara nasa fakulta odbor Manazment v soc. praci (teraz studujem Charitativnu a soc. pracu). skusky by mi snad pouznavali :o). nemam co robit :o) hehe...

ospravedlnujem sa tym, ktorym moje predchadzajuce slova pripadali od vybocenia od temy. ako kus hej - boli, ale to bude tym, ze som velmi stastna, ze mam po skuskovom obdobi :o) a som stastnaaaaaaaa... mozem sa venovat naplno dietke. chudnem a to sa mi lubka :o)