90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

clarity

vivine ma pravdu, z kukurice sa urcite tuk nevytvori :))) ved si dobre pozri zlozenie ktore napisala. Myslim ze sa vyzna v tom.

labu77

Zdravim spolubojovnicky zo Zahoria!
Je vas tu neurekom. Ja som povodom zo Zemplina, ale zijem v Prahe. Ako tak pozeram, niekomu sa dari v cm, to by som brala viac, nez kg. Nevazila som sa po vcerajsku, tkz neviem ako som na tom.
Zial, som si teraz naburala "system", v praci sa vyskytli komplikacie a musela som byt aj v noci - co tejto diete velmi neprospieva. Vcera som sa chcela drzat, ale po hodine spanku, aby som mohla spat v noci, ma prepadol sialeny hlad. A tak k zelenine na olivovom oleji som pridala vajicko a bolo z toho leco. Neberiem to tak, ze som zhresila, (to ani nechcem) prepadol ma hlad, a neslo to udrzat. Pravda ani ananas mi nechutil a to ho milujem.
Pocitam s tym, ze sa to v praci umudri, a ja budem moct opat dodrziavat dni tak ako idu po sebe v nasej dietke.
Citala som uz, ze sa bojite vodoveho dna. Dnes uz strach nemam, ale mozem vam povedat, ze ani prvy, ani druhy som nezvladla, nakoniec som do seba nieco hodila a bolo mi naozaj zle. Ale ten treti som zvladla vynikajuco. Sama neviem, co v tom bol za figel, ale bolo to mozno to, ze som nepremyslala o tomto najzaujimavejsom dni - o vode...
Ako tak citam riadky, verim, ze to zvladnete. Ved sa drzite bravurne!!
Tak diete zdar a do schudnutia...

labu77

Je vas tu neurekom. Ja som povodom zo Zemplina, ale zijem v Prahe. Ako tak pozeram, niekomu sa dari v cm, to by som brala viac, nez kg. Nevazila som sa po vcerajsku, tkz neviem ako som na tom.
Zial, som si teraz naburala "system", v praci sa vyskytli komplikacie a musela som byt aj v noci - co tejto diete velmi neprospieva. Vcera som sa chcela drzat, ale po hodine spanku, aby som mohla spat v noci, ma prepadol sialeny hlad. A tak k zelenine na olivovom oleji som pridala vajicko a bolo z toho leco. Neberiem to tak, ze som zhresila, (to ani nechcem) prepadol ma hlad, a neslo to udrzat. Pravda ani ananas mi nechutil a to ho milujem.
Pocitam s tym, ze sa to v praci umudri, a ja budem moct opat dodrziavat dni tak ako idu po sebe v nasej dietke.
Citala som uz, ze sa bojite vodoveho dna. Dnes uz strach nemam, ale mozem vam povedat, ze ani prvy, ani druhy som nezvladla, nakoniec som do seba nieco hodila a bolo mi naozaj zle. Ale ten treti som zvladla vynikajuco. Sama neviem, co v tom bol za figel, ale bolo to mozno to, ze som nepremyslala o tomto najzaujimavejsom dni - o vode...

labu77

adriana

to vivne
..nikto netvrdil, že kukurica je škodná..povedala som len, že v našej situácii by som sa jej radšej vyhýbala a nekonzumovala ju príliš často, pretož e ak chceme, aby sa nám z nej nezačal tvoriť zbytočný tuk, musíme pri tom športovať..nemám čas a ani sa mi nechce popisovať jednotlivé chemické procesy, ale je to tak..napísala som to týmspôsobom preto, aby tomu rozumel každý...:-)

Iva28

Ahoj,takže už je to dva týždne čo chudneme. Prinášam správy o výsledkoch. Na začiatku som mala 69 kg. Dnes ráno 65,7. Vážim sa každý deň ráno pri obliekaní. Každý deň má o pár deko menej a menej. Ale nedržím túto 90 dňovku. Už som písala raz....vysadila som múčne jedlá. Na raňajky niečo z vajec, obed mäso so zeleninou, večer polievky. Medzitým ovocie, jogurty. Pijem veľa čaju. Dnes mám prvý raz ten Hannasaki. Je celkom chutný, tak uvidíme aké budú ďalšie výsledky. Inak v kľude si dám aj sladké ak mám chuť. Základ je, neostať hladná. V podstate jem často, ale menšie porcie, jem viac ovocia ako som jedla a snažím sa viac piť. A fakt to zaberá. Aj kávu pijem s mliečkom a cukrom. Čo ma ale trošku štve je to, že vôbec nemám čas na cvičenie. Tak raz za týždeň sa mi podarí si trochu pocvičiť a spraviť pár brušákov. Ak by som ešte toto napravila, tak chudnem jedna radosť. Pomaly ale iste! Majte sa pekne a držím palce....

vivne

adriana, musim ta popravit...
kandinzovane ovocie ma dost vela cukru, ale iba na povrchu a predsa na kazdom baleni je odporucanie a to je fakt ucinne ze ovocie treba oplachnut najlepsie teplou vodou alebo jednoducho nechat vymocit vo vode a tu potom zliat. Potom sa zbavis aj prebytocneho cukru aj roznych chemickym postrekovych latok.
Co sa kukurice,obsahuje: škrob 60-80%, bielkoviny 6-22%, tuk 1,5-15%. Takze zanedbatelne mnozstvo tuku a prevaha skrobov. Skrob sa v tele stiepi na glukozu a telo ho spotrebuje, je teda pre nas zdrojom energie. Takze kukurica nie je skodna, ale naopak. Vies je dolezite aj to co jes, ale aj to v akom mnozstve.

slnko331, kandinzovane ovocie si kludne mozes dat v ovocny den a obcas aj namiesto ovocia na ranajky. Nezabudni ho vsak oplachnut vodou.

adriana

..topinambur je niečo ako sladký zemiak..neviem presne čo obsahuje, ale doporučuje sa aj diabetikom..ja by som to dala ku škrobovému dňu...skús vygooglovať:-))