90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

ahojte,

este sa vas chcem spytat na chlieb

ja som jedla celozrnny chlieb baleny po 5ks www.dm-drogeriemarkt.sk

ale teraz som si kupila knacknen brot a ten je ovela mensi a tensi, takze som si k salatu dala dva.

vy aky chlieb zvyknete?

alebo este skorej som si kupovala tie polystyrenove chlebiky, ale tie mi extra nechutia ku salatu, alebo som si kupovala active chlebicky www.dadaplus.sk, ale tie boli tiez dost malicke, ale vadili mi ze su velmi tvrde a vysusene.

labu77

Ja som si dnes dala jogurt, s musli namiesto chleba a v zalohe som mala malinove acidko. Zajtra sa uz tesim na zemiaky. Len premyslam ako si ich pripravim. Ako sa poznam, nakoniec to odnesie ryza. Niekde som citala, ze je lepsia, pre nas chudnucich ryza natural, tak ako aj celozrne cestoviny. Tak som bola minule na celozrny nakup. Este ze priatel je teraz odcestovany, to mozem vyvarat same zdrave veci :-D

veronika

taak spravila som si fakt vynikajuci salat :)
nakrajane rajciny, paprika, cinska kapusta, trosku kukurice. uhorku som nastruhala na vacsom struhadle, osolila, vyzmykala a zmiesala s nizkotucnym jogurtom a tsatsiki korenim a zmiesala to so zeleninou :)

fakt dobre :)

veronika1

ahoj veronika,aj ja si idem dnes robit ten salat,v knihe je napisane ze treba ho poliat bielym jogurtom tak urcite si ten jogurt mozes dat,nizkotucny-ja som si kupila activiu bielu a mozarelu som este nejedla tak sa tesim na novu chut-vraj sa ma ta mozarela osolit ale aj ja sa tesim na ten salat po vcerajom vitaminovom

veronika

ahojte,
jooj vcera som dostala taku neuveritelnu chut na sladke :) a hlavne ked viem kde je ulozene :D
ale prekonala som to a nic sa nekonalo :)

dnes sa tesim na salat s mozzarelou.

a chcem sa spytat - viem ze nie je dovolene jest maso, vajicka a mliecne vyrobky kombinovane, ale mozem kombinovat mliecne vyrobky ako napr dam si salat so syrom a jogurtom?

Iva28

Čaj Hannasaki predávajú v lekárni. V BA na Kramároch pri Siemense určite. Stojí 7,54 €, je toho 100g v 4 sáčkoch v takej bielej krabičke s červeným písmom. A je celkom chutný. pa

lienulka

Ahojte babenky,
naozaj nas je tu neurekom. a preto sa nam bude lepsie chudnut.
Ja som mala dnes na ranajky jahodky. včera som si ich vytiahla z mraznicky. a na obed sa mi uz pecie kapor. mnam ryby lubim a su velmi zdrave. uz som si vytiahla aj bujonovu kocku,aby som znovu nezabudla, lebo vyvar som mala len raz. je naozaj dolezity????
stale som v tej faze, ze neviem na com som. asi sa predsalen odvazim az po vodnom dni. Zelam vsetkym pekny den...:o)

anavi

:) som zabudla na kapiu a kukuricu...ale ked je tu bitka o to ci kukurica hej alebo nie tak si ju nedavajte ak nechcete no ja ju mam rada...ale mrazenu si uvarim a nie z konzervy....

anavi

Zdravim kocky...ja Vas tak ticho sledujem...neprispievam ale snazim sa chudnut s vami:) a celkom to pomalicky ide...nepotrebujem vela ale tak 5 kg by ma strasne potesilo. Pisem kvoli tomu ze som si vcera spravila super salatik a chcem aby ste si ho spravili aj vy. Takze nastruhame si zeler, mrkvu, trosku cibule a kyslej kapusty...pekne premiesame a pridame nakrajane vajicko uvarene na tvrdo alebo dietnu salamku a mozeme si k tomu dat este celozrne pecivo...ja si ho natieram aj maslom a je to fantasticky obedik papa a dobru chut dnes

majka_

ako pocitam, tak pocitam, tak to uz maaaaaame... 13. den, ze? dneska budem jest asi mliecne vyrobky. mame v chladnicke vela syrov, jogurtov, mlieko... atd. sa velmi tesim na dnesok, lebo syry lubim