90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

majka_

po vcerajsom prehresovani v jedle si dnes davam zemiacikovy den, tak si ich opat asi len uvarim a zjem. take fajne to bude :o). zajtra si urobim uz asi len spagety, lebo makarony sa mi prejedli a pomaly sa mi fakt aj ta cestovina prejeda. viem, ze si mozem tam dat aj pizzu, ale to by som si ju musela ist kupit. a kedze sa mi do obchodu teraz, ked som kus unavena (zeby tak skoro jarna unava??? asi ne), tak davam do seba len tie cestovinky :o). aaaaaach... dneska mamka bude piect domacu pizzu. keby ste vedeli, jaka je uzasna. je mozne, ze si z nej odlozim (a snad nezhresim opat). a ked ano, tak zajtra sa budem POVINNE napchavat cestovinami... :o(. ja viem, mala by som byt zdrzanliva a nejest vsetko, co vidim, ale ked to sa lahko hovori ale tazko kona.

ale priala by som vam taku mamku, ktora tak skvele vyvara, ze to len prejdete okolo nej a uz perfektne vonia :o). uz ona sama je na zjedenie :o). ale to sa kontrolujem - hihi.

som sa rozpravala s kamaratkou, ktora tiez drzi teraz dietu, ona nastastie potrebuje zhodit len nejakych 5 kg (v podstate ja 5,5, aby som bola rada, ze mam vahu, aku som uz 2 roky nevidela - t. j. 70 kg), a ona hovorila, ze cez vitaminovy den (hoci by sa to asi nemalo), si kupuje detsku vyzivu bez cukru, potom sa jej par krat stalo, ze papala pizzu aj ked nemala (a to nie kusok-dva, ale rovno celu polovicku) a tak... ale ze potom sa zaprela a schudla. ja musim zacat cvicit a to sa velmi budem snazit. len teraz je hrozna zima, asi nafuknem fit-loptu opat a ked budem mat nejake peniazky na vyse, tak si kupim pernamentku vo fitku :o). mne totiz chyba moj oblubeny beziaci pas. a to mi je luto, ze ho nemam, ale nevadi. treba oprasit ubor :o). alebo by som chcela speening. ten som si velmi oblubila. ja verim, ze tych par kg sa mi este schudnut podari. a ak sa dostanem pod tu magicku hranicu 70 kg (tak na 68 kg), budem stastna ako blcha na psovi :o)

zufala

Ahojte všetky osobky,ktoré ste sa rozhodli chudnut.aj ja už tyžden bojujem s chutovými pohárikmi a rozumom.nie je to lahky boj.len by som nejaku dobru dušičku prosila o poslanie tej knihy na mail-ja.vondracek@orangemail.sk velmi potrebujem schudnut, mam za 10rokov užívania antidepresív 40kg navyse...dakujem držte sa

veronika1

neboj sa sacharoza-niesme take blbe ze sa po skonceni diety zacneme prezierat,zaludok sa nam po 90 dnoch tak scvrkne ze minimalne rok si vahu udrzime a ked sa budeme sledovat na vahe ci nepriberame tak bude vsetko ok a aj ked to nejake kilecko-dve vyskocia,staci zmenit porcie na polovicu a namiesto ranajok ovocie a do 2 tyzdnov je vsetko ok...ja osobne mam 160cm,momentalne 56 kg(na zaciatku diety 59kg),a chcem mat 50-51kg..a este mi povedz ked si taka mudra pri akej inej diete schudnes 3 kg za 2 tyzdne bez toho aby si hladovala???ja by som sa kvoli par kilam navyse nikdy netrapila...ani sa netrapim,len menim stravovanie za zdrave...a to ty nepochopis...

majka_

sacharoza: mas pravdu v tom co pises si myslim. ale lekari koniec koncov odporucaju kazdemu delenu stravu, lebo je zdravsia. neodporucaju chodit do obchodov s rychlym obcerstvenim, par potravin by pre nas malo byt tabu. pocula som o par osobach, ktore tuto dietu drzali a neskor si dali dokonca aj masko s ryzou spolu. alebo trebars aj pizzu s klobaskou a feferonami... ale si myslim jednu vec, ze clovek by sa mal miernit v jedle a aj tato 90-dnova dieta ho k tomu moze naucit. ja osobne sa napr. nechystam po skonceni 90-dnovej diety vrhnut na kolace a zjest ich cely pekac. tato dieta ma zatial naucila to, ze jem vtedy, ked som hladna (samozrejme, za tie slivkove knedle, kedy mi jedli oci a napokon uprosikali zaludok sa doteraz hanbim, hoci som ich zjedla a moc som hladna nebola). ale si myslim, ze sa teraz s odstupom casu az tak jedlom nepraskam - najma chlebikom a keksikami. keksik som zjedla pred 2 dnami, ked som mala kolacik povoleny, ale ziaden som si nestihla kupit a ani doma sme ziadny nemali. tak som zjedla malu horalku. a to mi stacilo. cize ako som spomenula a zdoraznila, clovek by sa mal krotit v jedle. nielen preto, ze na jedlo miname velmi vela penazi, ale najma preto, ze to skodi jeho organizmu. si myslim, ze ziadna z nas (pokial uz chora nie je) nechce trpiet v buducnosti cukrovkou ci vysokym stadiom obezity a neskor infarktom. ci ano?

sacharoza

ahojte chudnúce!!Vsetky Vas obdivujem a drzim Vam palce. Ale v nasledujúcich riadkoch Vas asi dost sklamem.Je to perfektne, ze ste take silne a davate sa na tych 90 dni. Schudnete!!! bude to nadherne priam neuveritelne, ALE ( aj to je tu)-Delená strava je beh na dlhú- celozivotnú trať. To znamena, ze ak nie do konca vekov, tak jo-jo je isto zarucene!!!Pretoze po tej 90tke budete chude ako prutiky, ale budete mat neznesitelnu chut na take kombinacie, ktor vam boli cely ten cas odopierane!!
Prepacte za toto, ale je to holy fakt. Drzim palce.

majka_

ja som dneska vlastne zjedla naobed (som neskor kus vstala :o)) chlebik s rybami v konzerve a potom poobede som zjedla tych par slivkovych knedlickov. a teraz nemam chut na nic, lebo sa citim plna.

veronika

majka,
aj ja sa priznam, dnes som svoju chut na sladke tiez neovladla a dala som si dva bonbony z coko bonboniery :)
a co? :D

jasne, aj keby si porusila tak, ze nejes bielkoviny, tak zajtra pokracuj v skrobovom dni. nenarus si cyklus.

ja si asi spravim zemiaky ktore najprv uvarim a potom dobre okorenene upeciem, mam este polovicu karfiolu, takze ten k nim asi pridam tiez. k tomu ani chlebik nepotrebujem :) maximalne tak zeleninovy salat :)

majka_

zhresila som... fnuk... :o(. mamka robila slivkove knedle a ja som vedela, ze ich nesmiem, ale cim dlhsie som nad nimi sedela a hoci som sa pozerala vsade inde len nie nane, i tak som nevydrzala a dala som si 4, i ked male posypane orechmi. ja som strasne nenazrata :o(.