90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

adriana

..keby bol prehreškom len alkohol, zrejme by som v pohode vydržala aj 2x90dní:-)
...teraz mám za sebou druhý vitamínový deň, teda celkom osmy deň..zatiaľ som nezhrešila:-) akurát tá moja káva s mliekom:-)

veronika1

ja som sa zatial neprehresila teda ak nepocitam ze v sobotu vecer chodime von-sa vyventilovat z kazdodenneho zivota a tam si dam deci vina s 2 deci mineralkou asi 3 pohare ale myslim ze to nieje prehresok.viem v knihe je pisane ze alkohol je zakazany,ale tvrdy alkohol nepijem,a myslim ze trosku bieleho vina s mineralkou neuskodi..a vy ako s alkoholom?

babuliatko

ja s mojou mamcou ked priberieme nikdy nie do stehien, zadku, bokov ale stale do brucha a do pasa, keby sme aspon rovnomerne pribrali ale takto vyzerame ako dva sudky:)ale napr. ked ja som z domu prec vzdy mi vaha klesne pod 60 ale to nie je preto,ze nejem domacu stravu je to podla mna prostredie,alebo iny zivotny styl lebo toto mam vzdy cez prazdniny.

majka_

je pravda, ze aj ja mam v genoch zrejme obezitu. moja mamka je obezna, babka bola obezna, teta trochu z mamkinej strany je pri sebe, ale nie velmi tucna, dalej babkina sestra bola obezna... takze sila no. a dokonca aj moja sestra bojuje s vahou, ale nie sme nejak tucne, ale mame par kg navyse.

ale zas som kdesi citala, ze sa nejaky lekar vyjadril, ze geny za vsetko nemozu. ze je dolezite, ako sa postavis ty k svojmu telu a tak... a zdraviu najma. ja uvazujem, ze by som zacala cvicit. ale snad no... asi zacnem plavat. uz bude pomaly teplejsie, tak to vyuzijem. chcela som posilovnu, ale pri plavani som chudla rychlejsie a viac sa mi to lubilo. takze pojdem tam zrejme. dnesok ma fakt mrzi. ale co uz. uz si dam len na veceru ten kusok cokolady no.

labu77

Tak to poznam, ja by som bola schopna zjest aj kombinacie, ku ktorym zvycajne ani necuchnem. Lenze, ak mam kramy, tak je to naozaj zle.
Jedinou mojou zachranou je cokolada, alebo vsetko, co obsahuje kakao. A najlepsie na tom je, ze uz som si zakazala kupovat domov zmrlinu, aj ked priatel ju miluje, mna potom vlastne nema co drazdit.
Ja sa drzim stale na 68-69 kg. Uz som premyslala, ze je to moja hranica. Pravdou je, ze si nepamatam, kedy som naposledy tolko vazila. To bolo uz isto davno.. Este tie centimetre. Najviac ma stve moje brucho. Bavila som sa uz aj s nejakymi expertami na dietu, a ked som nadhodila, ze v rodine (teda v genoch) sme bruchate, bolo mi vysvetlene, ze aj ked nieco malo pojde dole, nieco stale zostane. Ako sa s tym bijete vy?

majka_

no tiez si myslim ze to pre mna asi nebol ani prvy ani posledny prehresok... mozno mam pred kramami, lebo vtedy jem hlava-nehlava...

vorvanik

ahojky....tak som tu, aby som vas podporila, a zaroven aby ste podporili vy mna.... zacala som sice az 12.1.2009 ale stal sa pre mna kritickym stvrty den..porusila som priznavam, dala som si na obed rizoto so zeleninou.... ale tak idem dalej.. zajtra sa kus obmedzim,... tak sa drzme.. myslim, ze takych kritickych dni ma caka este spusta.. :))

majka_

hoci sa to nema, ale to urobim. zjedla som 3 kusky malicke pizze. proste som nevydrzala. ale zmenim si tieto 2 dni. ja sa musim dostat tam, kde som bola. proste zjest tak veci ako mam. neviem, co sa to so mnou robi. takze dnes uhlohydraty, zajtra skroby a uz musim pokracovat normalne. fakt mam taky pocit, ze lepsie som drzala dietu, ked som chodila do skoly :o(... teraz mam v kuse chladnicku pred ockami

labu77

Ahoj baby,
tak ja som si dnes urobila rizoto z natural ryze a so zeleninkou. K tomu som si dala super kyslu nakladanu uhorku, a mozem vam povedat, ze mam dost. Uf, tak idem teda pracovat, aby som nepraskla...

adame

JOJO efekt je skôr psychická záležitosť. Keď človek výrazne schudne, tak akonáhle skončí s dietou, tak si telo bude robiť zásoby, avšak nie donekonečna. JOJO efekt je o vrátení sa do pôvodných koľají. Rovnaký životný štýl, rovnaké množstvo pohybu. Naviac slová Citim sa lepšie, všetci ma obdivujú, konečne si užívam života, môžem si dopriať viac a za 10 dní sa už začínam opúšťať. Ja neviem. Vyhnúť sa JOJO efektu sa dá, ale chce to sa začať mať rád. :)