Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
adriana, ked ja uz sa bojim, ze sa do toho kolobehu diety nedostanem. a vies preco? dnes napr. prisiel na ranajky k nam domov sestrin buduci manzel. tak sme vsetci ranajkovali. ale nie ovocie... jedli sme da sa povedat vsetko - od peciva cez syr, zeleninu, bryndzovu pomazanku... atd. mozno si tu dakto povie, ze som to jest nemala, ale ako tak vies... spolocne ranajky su spolocne ranajky. nemohla som si ist vybrakovat chladnicku s ovocim a chrumat banan :o(. je pravda, ze vcera som si vlastne len vymenila den a mala som uhlohydraty. ale dnes... zacala som pecivom, pokracovala syrom... no v podstate by som mala bielkovinovy den (nebyt toho makoveho rozteka, bieleho rozka a maleho kuska zemle). ale inak som pila len caj a este som si dala syr a najma zeleninu. takze az na to, ze som spraskala tolko peciva, zaco sa hanbim to bolo v podstate dobre. ale zajtra tak ci tak by som si mala dat vitaminky a mozem potom pokracovat dalej. lebo ak by som sla normalne podla diety, tak by som prave dnes mala mat uhlohydraty ak dobre ratam a zajtra vitaminky. ja sa budem snazit pokracovat dalej. a coskoro, ked mi dojdu peniazky na ucet, tak si chcem ist kupit pernamentku na speening a cvicit, cvicit... lebo sama sa doma nedokopem ku cviceniu...
No čaute baby. Tak ja držím dietu tiež of 2.1. a poviem vám, cítim sa skvelo... : ) Dnes som sa vážila a zistila som, že som za tie 2 týždne schudla už 5 kg. No super... Snažím sa nezhrešiť, aj keď občas nejaká tá tyčinka sa do mňa dostane... Ale potom viac cvičím... Mojim cieľom je ešte tak 5 - 10 kg...Júj, sa teším riadne, lebo sa mi to zdá reálne... : )
ahoj, aj ja drzim od 2.1., snazim sa neporusovat, i ked sem tam sa zadari, ale snazim sa si to nevycitat. Len sledujem sem tam prispevky a nepisem. naposledy som sa vazila minuly tyzdem, a veru vaha bola rovnaka, ale citim sa lepsie, tiez mam pocit, ze brucho urcite slo dole. dnes sa odvazim a uvdim, vazim sa vzdy len u nasich. Pomaha mi to, ze sa snazim kazdy den nieco cvicit, plavat alebo hocico a obmedzila som vecere. Trocha menej jem ako zvycajne. Uvedomila som si, ze ovocne ranajky by som v pohode zvladala, ved ked pijem caj a kavu, tak ma to vsetko nejak zasyti. Horsie je to s tymi ovocnymi resp. vitaminovymi dnami, to nezvladam. Vzdy to niecim porusim. Vzdy mi ako naschval padne na taky den, kedy naozaj musim mat energiu a podavat vykon a bojim sa spolahnut len na ovocie cely den. Tych vitaminovych dni je tam prilis vela.
..po vianociach to bolo desné, na váhe bolo pomaly 68....teraz mám 64:-)) nemerala som sa , ale brucho je už lepšie, dokonca mi z nohavíc nevylieza už všetko možné, len nie to , čo má:-)))
..včera som mala vitamínový deň, priznám sa, nebol jednoduchý...:-)) ale neporušila som..len na večeru som zjedla zvyšok kompótu od obeda...určite toho bolo viac ako doporučená jedna hruška...ale zase nebol olovrant...škoda, že nemôžem večerať skôr, keď prídem domov z BA, je už pomaly šesť hodín a pokým sa dopracujem k jedlu a dojem aj sedem....potom sa musím premáhať aby som nezaspala skôr ako o deviatej...
..dnes mám zapekanú zeleninu - brokolica, karfiol, kaleráb, ružičkový kel, tofu a trochu parenice:-))dokonca aj moja dcéra, ktorá hocičo nezje sa včera nechala na to nahovoriť...
..takže tak..cez víkend idem k našim, tak dúfam, že nič neporuším, napriek tomu, že s našimi nežijem, aj ja to mám v tomto smere s mamou ťažké:-))) myslí si, že celý týždeň nič nejem a ona ma musí pi každej príležitosti vykrmovať:-))
adriana,
ja vas sledujem, len nepisem. Mne sa zatial dari dobre, mala som len jeden prehresok, ked som si dala pizzu v skrobovy den, ale nedodrziavam to podla knihy a asi jem aj na veceru, tak ako na obed, ale len do piatej potom uz nic. Ako si na tom s ubytkom? Ja mam zlu vahu ale asi tak do dvoch kil je dolu a cm isli trochu tiez. No musime vydrzat,sme len na zaciatku. Dnes mam ovocie, tak sa tesim.
caute...ja som mala vcera vitaminovy den...ale ja az tak velmi tu dietu nedodrziavam...ale sa musim pochvalit ze som sa teraz vazila a mam 60 kg...takze 4 sli dole a to baby som sa asi tak viacmenej len obmedzila v prezierani...a mojim cielom je dostat sa na 58kg takze sa uz tesim ale ked pojdem aj nizsie tak sa vobec nenahnevam...tak zatial a vydrzte aj vy do svojho ciela...papa
majka_
nevzdávaj to..pokračuj:-)) však tu potom už nikto nezostane..vyzerá to tak, ako by sa všetci vzdali:-)))skoro nikto už nepíše, ako sa mu darí...
...ja som doteraz dietovala cielene len raz, a to som vydržala dva týždne...potom mala byť týždeň prestávka a pokračovanie zase dva týždne...po prestávke som sa už samozrejme nezaradila:-))
teraz som rada, že som vydržala už vyše týždňa v podstate bez prehrešku:-))
....rada by som sa totiž opäť dopracovala pod tú 60kg magickú hranicu:-(( takže mám čo robiť minimálne tak mesiac:-)) dúfam, že si tu nebudem musieť držať palce sama:-))
to slnko331
áko sa darí? kde si sa stratila?:-)
Zufala,
poslala som ti tu knizku mala by si ju mat na maile.
drzim palce
ach vorvanik, kebyze ja drzim pol roka delenu stravu, tak som stihla ako lan :o). ale ked ja by som tak dlho nevydrzala asi. ja sa bojim, ze tieto moje prehresky spustili koniec diety.
niekedy uz ani neviem ci to ma zmysel, drzala som delenu stravu pred par rokmi, pol roka a schudla som pekne, lenze zacala som normalne jest a zrazu kila nazad... teraz som sa odhodlala na tuto dietu, lebo nie je prijemne sa pozerat do zrkadla... a priam plakat...tak snad to nevzdam, a s podporou vas vsetkych to dokazem.. i ked mne asi 5kil, ani nepomoze, ja to mozem ratat na desiatky.. :(( tak pekny vecer vam prajem a drzte sa vsetky... dokazeme to!