90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

majka_

no mate pravdu, to velke brucho a zadok musia zmiznut... a to nielen kvoli tomu plesu a tym trickam v lete (a takej peknej kratkej riflovej sukni ktoru mam a sa mi strasne paci), ale aj kvoli sestrinej svadbe v septembri. proste musiiiiiiiiiiiiiiiim :o). dikes :o)

adriana

..a ešte niečo..myslím si, že keď bude mať telo pocit, že si veľmi niečo odopierame, po skončení akejkoľvek diety nám to neúprosne vráti...a nie len v jojo efekte..
lindalinduška-ako sa cítiš po schudnutí 17kg za taký krátky čas?

adriana

lindalinduška
..bez kávy s mliekom fakt nevydržím...súdni, keď ju nepijem, ale keď si ju dám, tak to musí byť s mliekom..a dávam si ho menej ako za bežných okolností..
..zvyšok sa riadim podľa knihy...takže káva s mliekom je to jediné..keby som ju dala bez mlieka, okamžite mám žalúdočné problémy a môžem zabudnúť na celú dietu..pijem ju hneď ráno a bez cukru, takže si nemyslím, že by mi mala robiť extra problém...verím však, že aj s týmto nedostatkom sa dostanem pod pre mńa magických 60kg, pretože mi chýba už len 5..viem, že pôjdu omnoho ťažšie, ako prvé štyri, napriek tomu sa teším, že oprášim veci, ktoré som vyše roka nemohla na seba natiahnuť...len toľko:-)

lindalinduška

Bože, baby!!! Sa spamätajte!!! Chcete schudnúť a nič pre to neurobiť????? Veď je smiešne čítať tie vaše príspevky, preboha! Ja som mala 91kg! Držím diétu 65 deň a mám dole 17kg! Jem presne podľa knihy! A ide to! Nedokážete vydržať bez kávy s mliečkom? Bez jednej tabuľky čoko navyše? Musíte si dať výživu, ked máte zjesť len čerstvé ovocie? O čom to je? Chcete schudnúť, alebo nie? Tak sa preberte! Lebo nikdy neschudnete...zatnite zuby...a keď nemôžem, tak nemôžem...nedám si...

lienulka

Majka_Majocka urcite to nevzdavaj. Ved to najhorsie, ten zaciatok uz máme za sebou. Ja som tiež predvčerom zhrešila a pojedla som večer dosť veľa čajového pečiva, keď bol na návšteve brat s priateľkou,ale to preto, že za celu dietu som si nič sladkého nedala a potom to na mna došlo. Preto je asi dôležité jesť v UH deň aj troška sladkého,keď je to povolené aby sa tá chuť potom nenahromadila a nedopadlo to takto. Predstav si, ako chceš vyzerať v lete v plavkách, či v obtiahnutom tričku...Ja mám len toto pred očami a to ma drží nad vodou. A určite ma nad vodou držia aj tieto príspevky. A ten spining je super nápad. Je to výborná vec. A keď človek cvičí, tak má strašnú chuť aj do života aj do diety. Aspoň na mňa to tak pôsobí.

Ja som predvčerom zhrešila ale zato vcera som na obed mala ryžu a na večeru, len postrúhané jabĺčka a bola som na aerobiku. Dnes som mala na raňajky banán a na obed som si len kúpila dve cerealne kaiserky - môžu sa? lebo je tam písané, že aj pagáče, namiesto pizze a myslím, si že tie kaiserky sú zdravšie ako pagáče.

Baby držte sa. Sme na najlepšej ceste a my to spolu zvládneme nebojte sa. Sme predsa to odolnejšie pohlavie.

majka_

no jasne... ples sa blizi :o). v pondelok si pojdem uz po saty. mate pravdu, musim sa k diete vratit. tak fajne mi bolo bez peciva a dnes sa budem napchavat vsetkym moznym... dneska si dam ked na obed tak asi len uz polievku a zajtra si dam vitaminovy den a pokracovat budem dalej. totiz kg sa velmi lahko priberaju. citim, ze uz mam riadne zas nafuknute brucho akoby som nafuknuty balon zjedla :o(. tak musim nieco urobit.

babuliatko

majka aspon pecivu si mala odolat, keby aspon knackebrot si si dala. napr. ja neporusujem a tento tyzden som schudla len pol kg a stve ma to. tiez by som si dala co mame v chladnicke lebo ju mame plnu a vsetkeho co mam ja rada a to syry a tak, ale tak nezahodim tyx 14 dni len tak a zacnem normalne jest.kedze vcera som si kupila nove novavice xcem v nix vyzerat lepsie :)

adriana

..majka_ , spoločné raňajky sú spoločné raňajky..to je fakt..a je ťažko tomu odolať, takže chápem...
..ale nepísala si náhodou niečo o nejakom plese koncom januára a obtiahnutých šatách?:-))) skús to považovať za silnejšiu motiváciu, ako príjemné spoločné raňajky:-)