Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
dnes teda zacinam vitaminovym dnom. po tych porusovaniach by snad trebalo :o). zatial som zjedla iba bananik, ale hladna nie som. takze uvidim, dokedy mi to vydrzi :o)
noaa...taky maly dotaz.mohol by tu niekto znova napisat celu tu dietu aby sa obnovila tema ? vjete ja som si ju uz stiahala ale su tam dake preklepy takze radsej no... :)
Aj keď by sa káva s mliekom nemala piť, moja skúsenosť je taká, že ju pite, ak ju máte takto rady. Ja som ju pila každý deň a schudla som aj napriek tomu. Takže sa kvôli tomu netrápte. Veľa šťastia v chudnutí!
tak drzim vam palce vsetkym,ja osm stale len na zaciatku, akosi to zvladam, az na jeden prehresok.. ale ked citam, ako vam treba stratit par kil, tak sa az hanbim, ked mam pravdu povedat, ze mne treba asi 20- 25 kg, aby som bola spokojna.. ale tak nevzdam sa, mozno raz z nas budu tie najobletovanejsie modelky sveta... :)))
krasny vecer, a dzzte sa, som rada, ze nie som v tom sama..
ja neviem ale ja by som sa nemohla takto prehresit ze by som zjedla koko,milky way a piskoty-asi by som sa zabila,ja si vycitam aj ked davam malemu jest a sem tam si oliznem prsty..za 2 tyzdne mam dole 3 kg a potrebujem este 3-5 kil tak dufam te do konca februara budem fit a potom uz len treba si to udrziavat..ja som mala pred rokom 62 kg,po4 mesiacoch som schudla na 56kg(schudla som iba tak ze som po 18hod vobec nejedla a to byvam do polnoci hore),a ked som zistila ze mam 58kg tak som zacala s touto dietou,strasne dlho som vahala ci si mam kupit knihu,pokial som nezistila ze v ovocny den nemusim jest len ovocie ale mozem aj zeleninu,nevahala som a kupila ju...nelutujem a som stastna ze to ide...drzim palce aj vam aby to islo!!!co mate zajtra na obed ked su vitaminy????
ako widim sa wam dari,ja som dneska trosku poplietla lebo som mala zvlastne chute na obed som si dala troska cokoladky,a na vecer 1 ks slane pecivo,1 riadok cokolady a banan:(nemala som ani pohyb nic som doma,no co uz musim naplno
ahojte este stale zijem a som s vami.sice neviem vahu,ale vcera po 14 dnoch mam dole 4cm z pasu. ale inak sa neriadim na 100%,pretoze nepijem vyvary a obcas aj ja robim nejaky ten prehresok,vcera som dostala brutalny abstak,zjedla som koko tycinku,milky way minute a polku balika cokoladovych piskot. ale myslim,ze je to v normale,inak cca dodrzujem a bavi ma to. dufam,ze potom po vodnom dni dame dohromady prve oficialne statistiky... :) myslim na vas...
Caute babenky. Aj ja drzim 90 dnovu dietu ale nie od 2.1 ale od 6.1. Zatial som schudla 3,5 kg neviem kolko cm ale na nohoviciach to uz vidim a citim sa ovela lepsie. Zatial som zhresila iba tym, ze obcas si dam kavu s mliekom asi 3x odkedy som na diete. Vela krat je to velmi tazke, kedze pracujem v cinskej restike a cely obed a cely vecer tam citim tie nadherne vone, ale zatial sa drzim. Najtazsie je odopriet si veceru s kolegami o pol noci (ked oni tak fantasticky varia a ja ich jedlo zboznujem) no zatial som bola velmi dobra-nevecerala som. Zajtra mam ovocny den ktory bude velmi tazky (sobota) no dufam ze ho zvladnem MUSIM drzte sa
ahojte dievcata,tiez sem zajdem len sem tam a citam ako robite prehresky a trapite sa.Ved sa nic nedeje.Ja ju tiez drzim atiez niekedy neviem odolat a mam zravy den hlavne v ovocnom dni.Ked ma to tak po 14hod.chyti jem piate cez deviate.Potom mi je tazko a slubim si ze uz budem dobra.Ale kedze som zhresila znova opakujem dalsi den ako ovocny.a uz ho vydrzim a pokracujem.Pokial nechcete vylozene schudnut 20kg tak to nevadi.Mam to odskusane a male prehresky sa daju tolerovat.Drzala som ju takto pred rokom ale len 2 mesiace pretoze zasa nechcem byt velmi chuda.Potrebujem zhodit zo 8az10 kg maximum.A pokial sa to dodrziava aj po skonceni diety hlavne doobeda ovocie a ked sa to aj poobede troska porusi nic sa nedeje tie kila nahor nejdu len ked sa zacne clovek prezierat a nehybat.No akonahle si da jeden az tri tyzdne udrziavacku tak to ma zasa pod kontrolou.Inak varim podla origos knihy lebo sa mi nechce rozmyslat nad receptami alebo co zas budem jest ale su tam chutne recepty.TAK DRZIM PALCE chudnime s chutou
ahoj, aj ja drzim od 2.1., snazim sa neporusovat, i ked sem tam sa zadari, ale snazim sa si to nevycitat. Len sledujem sem tam prispevky a nepisem. naposledy som sa vazila minuly tyzdem, a veru vaha bola rovnaka, ale citim sa lepsie, tiez mam pocit, ze brucho urcite slo dole. dnes sa odvazim a uvdim, vazim sa vzdy len u nasich. Pomaha mi to, ze sa snazim kazdy den nieco cvicit, plavat alebo hocico a obmedzila som vecere. Trocha menej jem ako zvycajne. Uvedomila som si, ze ovocne ranajky by som v pohode zvladala, ved ked pijem caj a kavu, tak ma to vsetko nejak zasyti. Horsie je to s tymi ovocnymi resp. vitaminovymi dnami, to nezvladam. Vzdy to niecim porusim. Vzdy mi ako naschval padne na taky den, kedy naozaj musim mat energiu a podavat vykon a bojim sa spolahnut len na ovocie cely den. Tych vitaminovych dni je tam prilis vela.