Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

majka_

ADRIANA: vies, ja som si nechcela nic dokazat. ja som ani nevedela, ci tuto dietu zvladnem alebo nie. som stastna, ze som tu dietu zacala, lebo ma predsa len niecomu naucila. a to: spravne si kombinovat potraviny a neprezierat sa, jest len vtedy, ked som hladna. a fakt... doteraz to bolo tak, ze len co mi zacali jest oci, zacali mi jest aj usta... a to nebolo dobre.

mna to trosku frustrovalo, ked som trebars videla, ze mi idu kg dole, ale cm z pasa a bruska neisli. mozno to bola moja chyba, ze som v kuse stavala na vahu a tak, ale chcela som len poznat svoj vysledok. ja verim jednej veci: ak zacnem dodrziavat pravidla diety dalej (len s tym rozdielom, ze si trebars vodny den dam po par dnoch a nie az po 29. ako je v tejto diete - proste ked budem nanho pripravena, ze ho zvladnem), tak to bude lepsie. ja som fakt rada, ze som tuto dietu drzala. drzim palceky a obcas tu mozno este zabluuuuuudim :o)

adriana

majka-,čo dodať? držím palce...každý z nás by mal vedieť, prečo robí to, či ono...niekto si chce možno len dokázať, že zvládne aj takéto niečo..a pravdu máš určite v tom, že nie je dobré sa príliš sústrediť na jednu vec...ostatní to možno tak nerobia a ide to ..ja neviem...v každom prípade, uži si ples aj to ostatné:-))

majka_

nemyslite, ze clovek lepsie chudne, ak sa na chudnutie nezameriava? no neviem, len tak mi to napadlo.

totiz pred par rokmi som prisla len tak nahodou k mojej lekarke cosi potvrdit a ona hned na mna zacudovany pohlad hodila, ze nejak som schudla. a ja som povedala, ze fakt neviem, lebo vtedy som sa urcite obdobie na chudnutie nesustredila. a fakt, prisla som domov a mala som o niekolko kg menej, pricom som zila "bezny" zivot. tak som si na to spomenula.

odkedy som porusila dietu (dnes som ovocny den proste nezvladla - zjedla som 3 banany a asi do 15:00 bolo vsetko v pohode, ale potom som zjedla trosku rybacej pomazanky a pecivko - prisiel na mna proste vlci hlad a to som sa fakt miernila).

prepacte, ze vas asi opustim z tejto diety, ale som sa rozhodla pre nieco ine. v podstate budem pravidla diety dodrziavat, ale nebudem v kuse striedat tieto dni. proste ked si poviem, ze budem mat ovocie, budem mat ovocie (trebars aj 2 dni po sebe). jednoducho sa budem snazit nekombinovat potraviny (syr s hranolcekmi). a chystam sa si ist kupit pernamentku na speening. musim zacat normalne cvicit. tak azda sa to podari. neviem ako to povedat, ale mna akoby trocha obmedzovalo v kuse mysliet na to, ze dnes mam napr. vitaminovy alebo skrobovy den a mozem jest len to. je to dost narocne, pretoze nebyvam doma sama. mamka kupuje pre celu rodinu. ja si sice mozem vybrat, co budem jest, ale ked si otvorim chladnicku a pozeram, ze co sa to tam vnutri nachadza, tak je tazko dodrziavat vitaminovy den, ked vidite sunku v chladnicke alebo cokoladovy prasok na horucu cokoladu... ta cokolada bol len priklad, ale proste sme doma 6 ludi a tak je v chladnicke hodne jedla.

i ked viem, ze sa budem musiet krotit aj teraz, ale chcem sa krotit tak ako som napisala. proste ked si dam 2 bielkovinove dni, tak si dam proste 2 bielkovinove. sestra to tak praktizovala, k tomu bicyklovala a podarilo sa jej schudnut niekolko kg a teraz vyzera uzasne (nie ako modelka, ale vyzera dobre vzhladom na to, ako vyzerala).

drzim vam palceky :o).

babuliatko

inac ja to kaslem taku podporu rodiny :) som dnes prisla na navstevu k babci.stale jej opakujem, ze jest donesiem, ze nemusi mat so mnou problem a ona mi spravi hranolky so syrom...este stastie, ze nemam rada jej hranolky :) takze som si pekne spapala mrkvovy salat s ananasom:)ja som si dnes konecne na mne vsimla zmenu, ze rifle su mi volne:) tak tesssim :)

lea

no ja mám 168/62 a diétu so muž držala a neschudla som , možno 2 kg, s malými prehreškami, jedna m inapísala že moje telo vraj nepustí... chcela by som asi 3 kg dať dole ale nejde to, mne pomáha, keď obmedzujem tuky a sladkosti, ja od tejt odiety nechudnem .

majka_

no ano, v pondelok idem pre satky a sa straaasne tesim :o). budu super. a hrozne sa tesim na ples (kde zas porusim dietu, ale nevadi, bude dobre). totiz budeme mat na plese aj veceru, ktora je uz v listku zaplatena. ale myslim, ze to vsetko vytancujem :o)

adriana

tak to bude ťažké...ale keď náhodou niečo porušíš, žiadne výčitky:-)) taká oslava je len raz v životea neopakuje sa..skús sa však venovať hosťom, malému a nie jedeniu, ak to bude čo len trošku možné...držím palce..

veronika1

boze dnes vit.den a moj maly oslavuje 2 roky,takze dnes budem odolavat torticke,chlebickom,chipsom,jednohubkam a pod.co si babenky robite dnes?