Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ahojte babenky, tak musim sa pochvalit,vcera aj dnes mal maly oslavu,vcera u jednej a dnes u druhej babky...viete si predstavit tie dobroty???? a ja som odolala aj ked mi slinky tiekli,super!!!ja si zajtra robim recept zo strany 6, z kniny 4teho vydania,je to dusena ryza zo zeleninou ale je to fajnove-stavnata ak by mal niekto zaujem o recept napiste,hodim ho sem..
zboznujem bielkovinovy den :) som si dnes robila toto na obed a fajnucke bolo -odkaz odstránený-
prepačte pomýlila som sa mam 76 -75 :)
ahojte babuľe ja som s vami začala ale som to porušila bo som chora bola a tak. tak som sa pustila do toho 12. 1. a poviem vam že zatial sa mi darí bez prehreškov, a dokonca aj pohybu som mala dosť. a mam dole 4 kg. začínala som z 80 a terza mam 76 - 65. :)
inak prosím vas chcem sa spýtať v ktoré dni môžem si dať ovsené vločky? a kukuričku v konzerve?
no mrzi ma, ze som to nevydrzala, ale ako som napisala, dieta ma naucila jednemu pravidlu: delit si potraviny na rozne dni. tak sa to budem snazit dodrziavat pokial sa bude dat. zajtra si idem uz po saty, tak vam dam vediet, ako bolo na plese :o). papa :o)
lienulka,
mas pravdu, aj ja varim pre muza a dcerku. Vcera som piekla kura s ryzou a sebe som spravila dusenu kapustu a najedla som sa dost aj bez tej ryze. Ono to vlastne dietu nepripomina, je to skor zmena stravovania. Vsetko je to o sebadiscipline, u mna je to asi vekom. Ked som bola mladsia nevydrzala som pri ziadnej diete ani den a teraz sa drzim.
A ten vodny den je tiez asi pozitivny, co sa tyka chudnutia. Ked mi operovali slepe crevo nemohla som pred, v den a den po operacii jest. Schudla som asi 8 kg bez namahy a roky si vahu drzala. Dokonca po prvom porode som mala hned svoju vahu asi 52 kg. Kila sa na mna zacali pomaly lepit po 30 ke a po druhom porode. Tak sa velmi tesim, keby sa mi podarilo aspon na tych 55 kg, teraz mam asi 63 kg.
majka_tak teda nas opustas? ja ti len chcem zazelat, aby sa ti darilo. Ja viem, tiez ake je to tazke, ked je v chladnicke vsetko mozne. ja sice uz s nasimi nebyvam, ale zasa varim pre manzela a dcerku. Len varim - ale nejem. Daj vediet ako dopadol ples. a naozaj sa este niekedy ozvi.
A my baby to ako zvladame? mne tie dni uz ani nepripadaju ako dieta. Ja to uz nejako tak samozrejme beriem, ze zajtra je bielkovinový deň. Zajtra napríklad varím masko na šťave s ryzou. Ja si dám masko s celozrnnou buchtickou a na druhý deň len ryžu. Ale manzel bude spokojný lebo bude mat normalny obed. takze to neberiem, tak ze musim pre seba varit zvlast. treba sa to jednoducho naucit a vsugerovat si ze tak to ma byt a hotovo. ako niektori ludia beru ako samozrejmost kura s ryzou, tak ja beriem ako samozrejmost kura s celozrnym pecivom a hotovo. A ide to. Asi sa este vazit nebudem, ani som sa nemerala. ale citim sa inak - DOBRE. A lepsie sa mi na seba pozera - a to je predsa cielom nasej diety. Nie cisla...
Dnes som mala na obed varenu brokolicu a na veceru som si postruhala jablcka a este banan som si dala.
Tak vam vsetkym drzim palce. Zelam dobru noc.
dakujem. drzim palceky aj ja vam :o) drzte sa
majka, zelam vela stastia, nebudem ta prehovat ved ty vies co robis...sa oziv ako sa dari..