90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

labu77

Ahojte babenky,
som piaty den bez PC a je to hrozne, mozno este horsie, ako nejaka cokolada naviac.
Ako pozeram, niektore z nas to vzdavaju rychlo. Za prispevky vsetkym v mojom mene dakujem a 17kg za 65dni, to tiez smekam klobuk dole.
Ja sa toto stravovanie(nechcem pisat dietu) snazim dodrziavat. A kedze som tiez clovek, ktory rad oslavuje alebo len tak si povyrazi, stane sa, ze sa to porusi.
Ale ja to teda nevzdam, aj ked vikend bol aky bol. A prave vdaka nemu, som si urobila dva vitaminove dni. Dnes mam teda bielkoviny..

Tak dievcata, nevzdavajte to, ved je to iba zmena stravovacich navykov :-D

adriana

babuliatko, nič to...aj zajtra je deň a určite to ešte za tých zvyšných xy dní napravíš...len to nevzdávaj:-))

babuliatko

ja som dnes zhresila :( velmi sa hambim mi tento den vobec nevysiel do teraz som sa drzala ale tak dnes sa nedalo....som na seba nastvana ale tak idem dalej...

veronika1

ja som mala vitaminovy den vcera,vacsinou mavam uvareny karfiol alebo brokolicu,pripravene nesolene jadierka alebo arasidy,dzus a da sa to zvaldnut..len ten vodny neviem ako zvladnem,boze...idem do vane,majte sa vsetky a chudnime,v lete sa budeme citit super...

adriana

no aj už mám na zajtra misku ovocia v chladničke nachystanú k obedu..ako som to chystala, tak som sa na to aj tešila...:-)) už nech mám za sebou ten prvý vodný deň..potom uvidím, akú stratégiu zaujmem:-)) dietu som držala len raz v živote, je to taká 2 týždňová, potom týždeň pauza a zase dva týždne..vydržala som ako tak prvé dva týždne..potom som sa už nenafázovala:-(( a po tých prvých 2 týždňoch som sa samozrejme ten tretí začala prežierť všetkým, čo bolo predtým zakázané...toto je celkom iné, pestrejšie, tak verím, že to zvládnem:-))

veronika1

ja ked ho pijem tak lyzickou,tak mi to vic chuti podla mna je to jedno hlavne ze sa vypije..zajtra sa tesim na to rizoto..vazne je super.

adriana

vývar napína aj mňa:-(( ale nadýchnem sa a ide to... možno je to len pocit..celý život jeme polievku lyžicou z taniera a teraz mozog nechápe, prečo to má piť...možnno by to bolo lepšie z taniera a lyžicou..mne to však doteraz vždy vyšlo v práci a je pre mňa jednoduchšie zobrať to v pohári,ktorý je pevne zatvorený a nikde sa mi to neporozlieva..a tak to aj vypijem..čo už..sú aj horšie veci v živote:-))

veronika1

dakujem ani som o sebe nevedela ze mam taku pevnu volu ale co neurobi clovek kvoli peknej postave.ja potrebujem este 5 kg do ciela,3kg mam uz dole,myslim ze teraz to pojde pomalsie..neva my sme silne a vydrzime!!!!ja sa zasa tesim na vysedok po vodnom dni-vodu nepijem iba sirup a rajec medovka a tie...vodu nelubim to sa neda cely den pit..ja tiez niekedy nejem k obedu chlieb,ale viac nemam ten vyvar to uz nezvaldam jest

adriana

blahoželám k víkendovému úspechu:-) tá ryža so zeleninou je super..mala som ju minulý týždeň, veľmi mi to takto pripravené chutilo...vrele doporučujem:-))
...mne sa tiež celkom darilo..dá sa povedať, že som nič neporušila..ale včera som bola nejako hladná, bol škrobový deň, mala som polievku s karfiolom a už som sa nevedela dočkať večere, tak som sa najedla okolo piatej a hlad ma donútil zbaštiť dva taniere aj s chlebom...na obed som chlieb zabudla, takže sa to možno nejako vykompenzovalo...zajtra mám tretí vitamínový deň, tak uvidím, ako to vydržím..teším sa na utorok, keď sa budem môcť ráno odvážiť..dúfam, že tam bude najviac 63:-)) potom si budem môcť povedať, že už len 4kg a budem mať za sebou prvý level:-))