90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

okeeej, diky moc, idem si uvarit za kanvicu :)

a viete co sa mi stalo? niekto z ba z petrzlaky zhanal partaka na tae-bo, takze zajtra zaciname :) tesim sa, konecne riadny pohyb :)) baba byva 2 zastavky odo mna a je asi tak stara ako ja, takze sa tesim :))

labu77

je lepsie ho robit vo vacsom. Aspon ja to tak robim. A ked sa niekedy zabudnem, tak som ho schopna fakt vypit naozaj az 3l :-D

labu77

Ahojte baby,
pozeram, ze pijete caj hannasaki. Ja som ho teraz nahradila vodou s citronom. Ale vypijem ho tak 1-1,5 teraz.

veronika

diky moc babuliatko :)
myslim ze ani ja tolko nezvladam. uvidime ako sa bude dat.
varite si to vo vacsich porciach, alebo po salkach?
a inak - nie je nejaky nechutny.. chuti mi ako klasicky bylinkovy caj, citim v nom hlavne zihlavu :)

veronika1

takze potrebujeme 12dkg(1 varny sacok)raze,6 dl zelen.vyvaru,sol,1mensia cibula,2struciky prelisovaneho cesnaku,1 mrkva,1paprika,1caj.lyz oleja,hrasok alebo sampiony(ja som si dala uvarenu mrazenu zeleninu) a hlavka salatu.postup:na oleji oprazite nadrobno nakrajanu cibulu,mrkvu papriku a prelisovany cesnak,pridate ryzu a zalejete vyvarom.ked zacne vriet pridate hrasok alebo sampiony a vsetko na miernom ohni dusizze odkryte 15 minut.potom este prikryjete na 10 minut aby bola ryza sypka a nelepila sa.zjecte s cerstvym hlavk.salatom a krajcom chleba.na veceru treba trocha usetrit z obeda.ja som to robila tak isto len ked som mala oprazenu cibulu a cesnak tak som dala ryzu,zaliala vyvarom a ked zacal vriet tak som tam primiesala tu uvarenu mrazenu zeleninu,je to fajnove a hlavne take stavnate..

veronika

caute babky :)

ja si dnes dam spenat so zemiakmi :)

netusim ani kolko som zhodila a ci vobec, nevazila som sa, lebo tu na byte v ba nemam vahu :) ale to je len dobre :)

dnes som si kupila caj hannasaki. ako casto ho pijete? pretoze je napisane ze sa moze pit ako uznam za vhodne.

tak prijemne chudnutie prajem :)

zlatino

ahojte kocky ved sa nevzdavajte ajked robite prehresky.Tak potom pokracujte dalej aj ja to tak robim a kila idu aj tak dolu pomalsie ale idu a to ani necvicim.Ved nie je dolezite za tyzden zhodit 3kg ale aj s prehreskami ide min.1kg dolu a telo sa lepsie pripravi na to aby sa ta hmotnost udrzala

lienulka

Ahojte babenky,
takze mame pred sebou škrobový deň. dnes budem papat asi ryzu s nejakou zeleninkou. Na ten vývar som si nejak zvykla. Nerobí mi zatial problém.Včera som zhrešila. Bola som nahnevaná na manžela a od hnevu som zjedla 4 tabličky čokolády. :o( ale cely den som sa drzala. Neberiem to nejak tragicky. Ved sme predsalen ludia. a človek je tvor omylný. no nie?
Inak v sobotu idem na ples a máme UH den. Robí mi to troška starosti, pretože v listku je aj vecera. Nemohla by som si tento den zamenit za bielkovinový? pretože masko so zeleninkou by som spapala a prilohu by som nechala. ale zjest len zemiaky alebo ryzu a ostatne nechat to by bolo divne.Neviete mi poradit ako na to?

veronika1 posli ten recept na rizoto. skusila by som ho aj ja. dakujem